Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Iulia Vântur, ŢINTA IRONIILOR PE FACEBOOK! De la această fotografie a plecat totul

Iulia Vântur se plimbă prin ţară după ce a petrecut o vacanţă misterioasă în India, iar printre locurile pe care vedeta le-a vizitat recent se numără şi oraşul Arad, acolo unde a realizat o fotografie ce a lansat multe opinii pe Facebook.

Ajunsă lângă podul care face legătura cu un renumit ştrand din Arad, Iulia Vântur a postat un mesaj primit cu multe ironii de fanii săi de pe reţeaua de socializare.

“Nu ştii niciodată ce te aşteaptă la celălalt capăt de pod”, a fost textul mai puţin inspirat pentru fanii ei de pe Facebook, care nu au pierdut vremea şi au reacţionat cu replici inedite.

Printre vraful de vorbe amuzante, una a făcut referire şi la presupusa relaţie a vedetei Pro TV cu celebrul actor indian Salman Khan, dovadă că fanii nu au uitat nici acum ecoul cauzat de bănuita idilă. Au mai fost însă şi altele, acide de-a dreptul.

“Poate te așteaptă un hair stylist şi te face iar blondă.”, “Da, cred că îl aşteaptă Băse pe Cioabă să meargă la un party.”, “Un moș care vine spre tine.”, “Paparazzi.”, “Sigur nu Ştefan Bănică.”, “Raj Kapoor, îţi stă mai bine cu părul în această nuanţă.”

ARTICOLE SIMILARE

Anca Serea şi Tuncay Ozturk au un copil!

Fostul socru al OANEI CUZINO condamnat definitiv la inchisoare! Afla de ce!

Uite ce frumoasa este nepoata Angelei Similea!

Top 5 cele mai profitabile joburi de vara pentru fetele nonconformiste

realitatea

Ar putea pandemia de Covid-19 să pună capăt unui gest pe care îl facem de mii de ani?

Andreea Damian

Cele mai sexy concurente de la Eurovision 2012 (FOTO)

Scrie un comentariu