Tabu
LIFESTYLE What's hot

Iulia Vântur, ŢINTA IRONIILOR PE FACEBOOK! De la această fotografie a plecat totul

Iulia Vântur se plimbă prin ţară după ce a petrecut o vacanţă misterioasă în India, iar printre locurile pe care vedeta le-a vizitat recent se numără şi oraşul Arad, acolo unde a realizat o fotografie ce a lansat multe opinii pe Facebook.

Ajunsă lângă podul care face legătura cu un renumit ştrand din Arad, Iulia Vântur a postat un mesaj primit cu multe ironii de fanii săi de pe reţeaua de socializare.

“Nu ştii niciodată ce te aşteaptă la celălalt capăt de pod”, a fost textul mai puţin inspirat pentru fanii ei de pe Facebook, care nu au pierdut vremea şi au reacţionat cu replici inedite.

Printre vraful de vorbe amuzante, una a făcut referire şi la presupusa relaţie a vedetei Pro TV cu celebrul actor indian Salman Khan, dovadă că fanii nu au uitat nici acum ecoul cauzat de bănuita idilă. Au mai fost însă şi altele, acide de-a dreptul.

“Poate te așteaptă un hair stylist şi te face iar blondă.”, “Da, cred că îl aşteaptă Băse pe Cioabă să meargă la un party.”, “Un moș care vine spre tine.”, “Paparazzi.”, “Sigur nu Ştefan Bănică.”, “Raj Kapoor, îţi stă mai bine cu părul în această nuanţă.”

ARTICOLE SIMILARE

Florin Piersic, ADEVARUL despre relatia cu Mihaela Radulescu: “Nu ma tem sa spun…”

Atacul absolut: “Teo n-a fost niciodată o frumuseţe şi nici prea cultă, Andreea Marin şi Ramona Bădescu au sărit de la unul la altul”

11 coafuri pentru party

Terorismul islamist se extinde si in Germania / Redactia unui ziar din Hamburg atacata azi!

EMIL BRUMARU şi “Scrisorile” tabu / Interviu in exclusivitate: “Femei cu sani nebuni si sutiene de forta”!

Noul concept japonez de pe piața muncii care i-ar face fericiți pe angajații din România

Andreea Damian

Scrie un comentariu