Home > Agenda > stiri > Javier Bardem, îndrăgostit de Brad Pitt

Javier Bardem, îndrăgostit de Brad Pitt

Javier Bardem s-a îndrăgostit la prima vedere de Brad Pitt și asta în ciuda faptului că este căsătorit cu Penelope Cruz, una dintre cele mai dorite femei din lume. Știrea nu a traspirat de vreun apropiat al spaniolului, ci a fost făcută publică de Javier însuși, iar din spusele sale reiese clar că a fost vrăjit.

Iată ce a declarat Bardem: "Am avut privilegiul de mă întâlni cu Brad Pitt de vreo două ori… Doammne, ce frumos e! E frumos, iar trupul lui e uimitor. Dar frumusețea lui vine și din felul în care vorbește și te ascultă. Iar corpul lui… WOW! Ce corp! M-a făcut să ma simt așa, nu știu… ca și cum mă puteam îndrăgosti pe loc de el. Mă simțeam ca o adolescentă. Îmi venea să înnebunesc și să urlu!".

În avantajul unei eventuale idile între cei doi actori vin spusele colegilor de platou ai lui Bardem din "No Country For Old Men",
Woody Harrelson și Josh Brolin. Aceștia au declarat, după ce l-au văzut pe Bardem cântând și dansând, că în sufeltul lui trăiește o divă de genul Barbrei Streisand sau Mariahei Carey.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf
Whitney a fost fotografiata in cosciug, purtand bijuterii in valoare de 500.000$ – FOTO

Loading...

Comenteaza acest articol

Javier Bardem, îndrăgostit de Brad Pitt

by realitatea   1 min
0