Home > Agenda > Jolie și Pfeiffer luptă pentru putere în continuarea filmului Maleficent

Jolie și Pfeiffer luptă pentru putere în continuarea filmului Maleficent

Continuarea filmului din 2014 produs de Walt Disney Co – „Maleficent”, care va ajunge în curând în cinematografele lumii, pune trei femei în centrul luptei pentru controlul dintre oameni și zâne.

Angelina Jolie joacă în „Maleficent: Stăpână a Răului” rolul nașei întunecate a Aurorei, regina zânelor interpretată de Elle Fanning. Când Aurora se căsătorește cu prințul uman Phillip, căsătoria o aduce pe Maleficent în conflict cu viitoarea soacră a Aurorei, Regina Ingrith, care este interpretată de Michelle Pfeiffer. Sunt destul de rare filme de la Hollywood în care bărbații sunt distribuiți doar în roluri secundare.

Criticii au început să comenteze filmul astfel încât principalul rol, cel al actriței Angelina Jolie a fost cel mai luat la vizor căci se pare că în continuarea de anul acesta, rolul revizionist al lui Jolie, care era jalnică și jucăușă în același timp, cu o strălucire drăcoasă în ochi, amestecată cu vulnerabilitatea cuiva care a fost trădată în dragoste a făcut loc unei continuări care în regia lui Joachim Ronning, nu s-a mai concentrat atât de mult asupra personajului Maleficent.

Așa că dacă doriți ceva inventiv din punct de vedere vizual, dar mai ales spectaculos, atunci Maleficent: Mistress of Evil vă va satisface probabil, dar dacă sunteți în căutarea a toate acestea și a profunzimii unui personaj negatic cum a fost Angelina Jolie în primul Maleficent, este posibil să rămâneți neconsolați.

 

Articole asemanatoare
Angelina Jolie
Angelina Jolie dă cărțile pe față! Iată adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Brad Pitt
angelina jolie
Momentele grele pentru Angelina Jolie: două dintre fiicele sale au ajuns pe mâna medicilor
Liviu-Varciu-si-Anda-Calin
Când va deveni tată Liviu Varciu pentru a treia oară! Am aflat secretul bine păzit al iubitei
Comedia cea mai cinică din lume – Războiul rozelor – a împlinit 30 de ani și e genială ca în prima zi

Comenteaza acest articol

Jolie și Pfeiffer luptă pentru putere în continuarea filmului Maleficent

by realitatea   1 min
0