Home > Lifestyle > Julius Meinl provoacă românii să plătească 15.000 de cafele cu poezii

Julius Meinl provoacă românii să plătească 15.000 de cafele cu poezii

De Ziua Internațională a Poeziei – 21 martie – Julius Meinl lansează provocarea de a strânge 15.000 de poezii într-o singură zi, ziua dedicată în întregime poeziei. Proiectul Julius Meinl “Plătește cu Poezie” merge mai departe anul acesta – cu mai mult entuziasm și încredere în fiecare consumator care se lasă înspirat de Ziua Internațională a Poeziei și va plăti pentru cafea cu… poezie.

Julius Meinl este un brand premium, prietenos și modern, care a construit în timp o cultură solidă și o asociere firească între cafea, Viena și poezie. Niciun alt brand nu este atât de aproape de cultura vieneză. Oamenii vin în cafenelele Julius Meinl să citească, să se întâlnească cu prieteni, să cunoască, să petreacă momente plăcute. Dincolo de experiențele de zi cu zi, Julius Meinl își dorește să le ofere consumatorilor și altceva – experiența de a primi cafea în schimbul unor versuri, chiar de Ziua Internațională a Poeziei, cea mai importantă sărbătoare mondială a poeziei.

Tibor Dobri, Managing Director CEE South-East Julius Meinl, crede că acest proiect va căpăta amploare de-a lungul timpului: „Proiectul Plătește cu Poezie a început din dorințaJulius Meinl de a aduce poezia mai aproape de cotidian și de a schimba ceva. Avem încredere în puterea poeziei de a face o lume mai bunăși de a stabili o tradiție – în fiecare an, de Ziua Internațională a Poeziei, consumatorii sunt invitați să scrie poezii în schimbul cafelei preferate.Succesul evenimentului de anul trecut ne-a determinat să îl ținem în acest an în ziua perfectă și de aceea aspirăm la un număr de 15.000 de poezii.

Pe 21 martie, consumatorii își vor putea plăti cafeaua cu versuri, în 150 de cafenele Julius Meinl din 55 de orașe – de la Constanța la Timișoara, de la Giurgiu la Sighetul Marmației, de la Suceava la Craiova sau de la Cluj Napoca la Buzău, aceștia pot merge în cafenelele participante pentru a savura o cafea în schimbul unor versuri.

Articole asemanatoare
Avertizare de „supradoză cu zahăr” în sezonul băuturilor calde festive
cafea
Cafeaua va deveni produs de lux din cauza schimbărilor climatice
Paharele reutilizabile
Paharele reutilizabile fac mai mult rău mediului decât cele de unică folosință
cafea
Schimbările climatice îndeamnă la o regândire a sistemelor de producție de cacao şi cafea

1 Response

Comenteaza acest articol

Julius Meinl provoacă românii să plătească 15.000 de cafele cu poezii

by   1 min
1