Tabu
Image default
PEOPLESlider

Justin Trudeau, filmat în timp ce cânta melodia „Bohemian Rhapsody” în omagiu adus reginei Elisabeta a II-a. VIDEO viral

Premierul canadian Justin Trudeau, prezent la Londra la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, a fost filmat sâmbătă seara cântând hitul grupului Queen, „Bohemian Rhapsody”, în holul unui hotel.

Un purtător de cuvânt a explicat apariţia sa într-un videoclip care a ajuns viral pe Internet.

Videoclipul de 14 secunde, vizionat de peste 1,5 milioane de ori, îl înfăţişează pe Trudeau îmbrăcat într-un tricou stând sprijinit de un pian la hotelul Corinthia, în timp ce fredonează alături de alţi oameni una dintre cele mai faimoase melodii ale trupei rock Queen.

Trudeau poate fi auzit cântând ”Easy come, easy go, little high, little low” şi ”Any way the wind blows” alături de apreciatul pianist canadian Gregory Charles.

Filmarea a stârnit iniţial dezbateri aprinse asupra autenticităţii sale, dar echipa lui Trudeau a recunoscut ulterior că videoclipul era real.

”După cina de sâmbătă, premierul s-a alăturat unei mici întruniri cu membri ai delegaţiei canadiane, care s-au reunit pentru a aduce un omagiu vieţii şi domniei Majestăţii Sale”, a spus un purtător de cuvânt al premierului, adăugând că Trudeau ”a luat parte la diverse activităţi” menite să aducă omagiu Reginei Elizabeth a II-a în timp ce se afla la Londra.

În Canada, premierul a fost aspru criticat de unii comentatori politici pentru încălcarea etichetei.

”Cuvântul ”stânjenitor” este puţin spus pentru a descrie momentul. Da, uneori oamenii trebuie să se destindă. Nu, nu există nicio dovadă că era în stare de ebrietate. Dar el este prim-ministru, se afla într-un loc public, în ajunul înmormântării Reginei. Şi astfel se comportă el?””, a scris Andrew Coyne, editorialist la Globe and Mail, pe Twitter.

ARTICOLE SIMILARE

Omul-Păianjen va rămâne în Universul Cinematografic Marvel

Andreea Damian

Emily Burghelea se pregătește să-i taie moțul fiicei sale. Detalii despre eveniment

Andreea Damian

Zodii care nu suportă criticile. Se simt atacate

Andreea Damian

4 filme de dragoste din toate timpurile ce nu trebuie ratate

realitatea

Când se deschide Târgul de Crăciun de la Sibiu și din Capitală

Andreea Damian

Ce transformare: Minodora a slăbit peste 25 de kilograme

Tabu Tabu

Scrie un comentariu