Tabu
PEOPLESlider

Kate Middleton, filmată pentru prima oară în public după operația suferită în ianuarie

Kate Middleton a fost filmată în timp ce făcea cumpărături alături de Prințul William, transmite publicația The Sun. Clipul s-a viralizat rapid. 

Este prima dată când Prințesa de Wales e surprinsă în public după perioada de absență care a stârnit mai multe controverse.

În afară de câteva fotografii neclare, ea nu a mai fost văzută în public din decembrie, când a apărut alături de ceilalți membri ai familiei regale în ziua de Crăciun.

În înregistrarea video despre care publicația The Sun a precizat că a fost filmată sâmbătă, 16 martie, Kate Middleton apare cu zâmbetul pe buze, îmbrăcată lejer, cărând câteva sacoșe de cumpărături alături de soțul ei, Prințul William. Împreună au mers la un magazin agricol din Windsor, în apropiere de casa lor.

„Nu am simțit că se ascundeau. Dar nu prea știau cum vor reacționa oamenii atunci când îi vor remarca și am avut senzația că voiau doar să se miște rapid în magazin”, a declarat pentru Nelson Silva, în vârstă de 40 de ani, care a realizat înregistrarea video.

„Kate părea fericită și relaxată. Amândoi păreau fericiți doar pentru că pot merge la un magazin și se pot pierde printre oameni. Kate părea ușurată, ca și cum ar fi fost un mare succes să meargă la magazin”, a continuat ea. 

Palatul Kensington nu a făcut niciun comentariu cu privire la videoclip până la momentul publicării acestei știri, subliniază sursa citată.

 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle a îmbrăcat rochia de mireasă cu o lună înainte de nunta cu Harry

Andreea Damian

R. Kelly s-a predat poliției și riscă ani grei de închisoare

Andreea Damian

Vedete nascute pe 25 august!

realitatea

Care e povestea numelui lui Theo Rose

Tabu Tabu

Noaptea minții! Actrița Lia Bugnar, dosar penal după ce a căzut cu bicicleta

Andreea Damian

Legătura incredibilă dintre murături şi Covid-19

Andreea Damian

Scrie un comentariu