Tabu
Image default
FASHION Slider

Kitty Spencer | Cinci rochii de vis pentru o nuntă de basm

Lady Kitty Spencer s-a căsătorit cu milionarul Michael Lewis, în cadrul unei ceremonii desfăşurate într-o vilă din secoul al XVII-lea din Roma. Pentru ziua cea mare, Dolce & Gabbana a răsfăţat-o pe nepoata Prinţesei Diana cu cinci ţinute de vis.

Cu rochia de mireasă de inspirație victoriană, semnată Dolce & Gabanna Alta Moda, Kitty Spencer a dat tonul unei nunți regale sâmbătă, 24 iulie, la Frascati, Italia.

A fost o zi de neuitat pentru cei doi miri. Lady Kitty Spencer, e 30 de ani, și omul de afaceri multimilionar Michael Lewis, în vârstă de 62 de ani, și-au unit destinele la Vila Aldobrandini din Frascati, pe înălțimile capitalei italiene, într-o atmosferă inevitabil Dolce Vita. Pentru această ocazie, mireasa a purtat cinci rochii excepționale, toate semnate Dolce & Gabanna Alta Moda, etichetă a cărei ambasador este de câțiva ani.

Pentru rochia prinicpală, lady Kitty a ales un design cu dantelă florală, similar rochiei de mireasă purtată de mama sa. Cu toate acestea ea a renunţat la tiara de diamant a familiei Spencer, purtată şi de Prinţesa Diana la nunta cu Prinţul Charles din urmă cu 40 de ani.

Designerii italieni au pus la dispoziţia sa alte patru rochii uluitoare din dantelă, mătase şi tul de cea mai înaltă calitate, la care au lucrat timp de şase luni. Printre creații se află o rochie din tul albastru, brodată cu flori și o pelerină de aceeași culoare. Și care amintea de cea aleasă de actrița Sharon Stone pe treptele Palais des Festivals.

De asemenea, ea a purtat o rochie verde smarald, o alta cu broderii și o piesă cu decolteu auriu.

Pe partea de coafură, Kitty Spencer a optat pentru un coc mic accesorizat cu un bujor, specific stilului italian. Cu toate acestea, ea a decis să nu poarte „Tiara Spencer”, purtată de mama sa la nunta cu Charles Spencer și făcută populară de sora acestuia din urmă, Prințesa Diana.

ARTICOLE SIMILARE

Valentino a lansat colecţia de toamnă/iarnă

realitatea

Angelina Jolie e o mamă singură. Cum se descurcă de fapt fără Brad Pitt

Andreea Damian

Vintage Picnic, targ exclusiv de haine vintage pe iarba verde

realitatea

Famous Ideas… to Be! Îți prezintă colecția de genți XXL

realitatea

Kate Moss/Oana Zavoranu!FOTO Acuzata de blasfemie pentru un pictorial-socant

realitatea

Dovada clară că poluarea aerului agravează simptomele coronavirusului

Andreea Damian

Scrie un comentariu