Tabu
PEOPLE Slider

Lady Gaga trage un semnal de alarmă după moartea lui Zombie Boy

lady gaga

Fotomodelul Rick „Zombie Boy” Genest și-a luat zilele, joi,  la vârsta de doar 32 de ani. Vestea morții lui a devastat-o pe buna lui prietenă, Lady Gaga. Acesta apăruse în videoclipul ei, „Born This Way” (2011).

Lady Gaga a transmis un mesaj emoționant după moartea celui mai tatuat model din lume: „Sinuciderea prietenului Rick Genest, Zombie Boy, este mai mult decât devastatoare”.

Vedeta pop a îndemnat, de asemenea, oamenii care se confruntă cu depresie să nu aștepte și să lupte împotriva bolii cât mai redepe: „Trebuie să muncim și mai asiduu pentru a schimba cultura, să aducem în față problema bolilor mintale și să ștergem acel stigmat, despre care nu se vorbește. Dacă suferiți, sunați un prieten sau un membru al familiei astăzi. Trebuie să ne salvăm unul pe celălalt”.

„Știința spune că ne ia 21 de zile pentru a ne forma un obicei. Dacă suferiți de o boală mintală, astăzi poate fi prima zi, ori o continuare, a muncii pe care o faceți să scăpați de acel obicei. Anunțați dacă suferiți sau dacă știți pe cineva care suferă, ajutați-i”, încheie Lady Gaga.

ARTICOLE SIMILARE

Povestea primei femei magician-balerină din România: „Am descoperit magia în Coreea de Sud”

Oana

Sophie Turner spune că s-a luptat cu o depresie severă în timpul filmărilor pentru Game of Thrones

realitatea

O cafenea japoneză utilizează roboți controlați de oameni paralizați

realitatea

De la generația silențioasă la „fulgii de zăpadă”: de ce ai nevoie de prieteni de toate vârstele

Andreea Damian

Vedete nascute pe 23 august!

realitatea

Săpunul s-a scumpit cel mai mult – istoria fascinantă a celui mai căutat produs în pandemie

Andreea Damian

Scrie un comentariu