Tabu
FASHION

Lansare NEW FOLDER la DallesGo!

DallesGO alaturi de Lena Criveanu si Melania Tucureanu au lansat la finalul saptamanii trecute, NEW FOLDER, prima colectie de absolvire a cursului de Design Vestimentar din cadrul celei mai CP_03027_2cunoscute platforme de cursuri after-work.

Colectia care reuneste 21 de tinute a fost lansata printr-o prezentare de moda in care styling-ul, machiajul si coafura au fost asigurate de cursantii diviziei Fashion DallesGO, in cadrul unui eveniment la care au participat peste 150 de reprezentati ai presei, bloggeri si pasionati de moda.

In cele 20 de saptamani ale cursului, participantele si-au dus pasiunea pentru moda la un nivel incredibil. Au parcurs alaturi de profesorii DallesGO, Lena Criveanu si Melania Tucureanu, drumul unei colectii vestimentare, de la concept la schite, tipare si la crearea propriu-zisa a pieselor ce alcatuiesc colectia NEW FOLDER. Au evoluat spectaculos si au acumulat un bagaj impresionant de cunostinte din domeniul modei, de la istoria costumului la legaturile subtile dintre evenimentele sociale si fenomenul fashion.

Rezultatul este o cCP_02960_2olectie ce are la baza o preocupare comuna, indreptata spre elementele prezente in lumea naturala inconjuratoare. S-a pornit de la un jurnal personal, de la o serie de semne si imagini ce formeaza universul intim al fiecarui participant la curs. Ingredientele comune jurnalelor au fost atent prelucrate si derivate in ceea ce avea sa devina o colectie unitara, clar integrata in inepuizabila serie de semne apartinand universului naturii.

Melania Tucureanu, unul dintre designerii coordonatori ai colectiei spune ca NEW FOLDER este nou inceput, o alta abordare a dialogului nostru cu arhitectura specifica naturii, un invelis de volumetrii ce deriva din bazele simple ale vestimentatiei clasice.

Dupa cinci ani de la lansare si noua generatii de cursanti, DallesGO reuneste o comunitate activa de peste 2200 de absolventi, fiind astfel cea mai cunoscuta platforma de cursuri after work din Bucuresti.

 

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai urâte ţinute de la MET Gala 2011 (PHOTOS)

realitatea

Milionarele din industria cosmeticelor par să arate că femeile preiau controlul în industria de frumusețe

realitatea

Miscari de trupe in lumea modei

realitatea

Scrie un comentariu