Tabu
PEOPLESlider

Liam Neeson a făcut anunțul trist despre cariera sa

Într-un interviu pentru Entertainment Tonight, Liam Neeson a spus că, după acest an, intenționează să nu mai joace în filme de acțiune.

„Am 68 de ani și jumătate – 69 în acest an”. „Mai sunt câteva (filme n.r) pe care le voi face în acest an – sperăm ca pandemia ne va permite – sunt câteva în curs de desfășurare și, atunci cred că probabil va fi finalul. Ei bine, dacă nu sunt pe un cadru Zimmer sau ceva”. 

Liam Neeson

Deși renunță la filmele de acțiune asta nu înseamă că actorul nu va mai juca deloc. Potrivit celor de la People există o mare posibilitate în a-l vedea pe Neeson în lungmetraje de comedie. 

„Tocmai am terminat de filmat ‘Blacklight’, în Australia. Am avut o scenă de bătaie cu un puști foarte simpatic, Taylor. Pe la jumătatea luptei am ridicat privirea, nu mai aveam suflare, iar el abia se încălzise. L-am întrebat ce vârstă are și mi-a spus căare 25, adică de o vârstă cu fiul meu cel mare”, a dezvăluit Neeson.

Liam Neeson joacă pentru producții pe marile ecrane încă de la mijlocul anilor 1970 și a interpetat o serie de roluri apreciate de critici. Neeson a impresionat în anii ’90 prin prestația sa în „Schindler’s List”, film în regia lui Steven Spielberg, care i-a adus o nominalizare la Premiul Oscar, pentru cel mai bun actor.

În 2008, el debutat ca erou de acțiune de vârstă mijlocie când a jucat în „Taken” ca fost agent guvernamental care trebuie să-și salveze fiica după ce a fost răpită la Paris.

ARTICOLE SIMILARE

Evoluția rochiei de mireasă și modul în care societatea s-a schimbat odată cu ea

Andreea Damian

Membra Spice Girls care-și duce iubiții la medic înainte de a întreține relații intime

Andreea Damian

Cum sa faci plaja topless fara sa iti afecteze sanatatea

realitatea

Design interior atemporal ⎪ Tendințele care au trecut proba timpului

Ciocîrlan

Imagini impresionante cu vila lui Dani Oțil din Corbeanca

Andreea Damian

Fostul iubit șterge din nou pe jos cu Kim Kardashian

Andreea Damian

Scrie un comentariu