Tabu
Image default
FASHIONSlider

Louis Vuitton Resort 2022 | 5 tendințe de modă

Colecția Resort 2022 a casei franceze Louis Vuitton a fost dezvăluită marți, 15 iunie, cu o paradă de modă filmată pe pasarela roșie a Axe Major din Cergy-Pontoise. O călătorie cosmică și grafică orchestrată de Nicolas Ghesquière ca un portal imaginar către infinit.

Nicolas Ghesquière, directorul artistic al Louis Vuitton, ne obișnuise cu locuri spectaculoase pentru aceste colecții private: Muzeul de artă contemporană din Niteroi, Rio de Janeiro, Muzeul Miho săpat într-un munte lângă Kyoto sau casa lui Bob și Dolores Hope, capodoperă a arhitectului John Lautner în Palm Springs.

Anul acesta, pandemia l-a împiedicat pe designer să meargă mai departe. Însă Ghesquière, un pasionat de arhitectura contemporană, a găsit un site la fel de incredibil ca cele anterioare la doar o oră de Paris. În Cergy-Pontoise, mai exact. Axe Major este o lucrare monumentală proiectată de sculptorul și artistul vizual israelian Dani Karavan. Un exemplu foarte particular de artă publică, o sculptură urbană lungă de trei kilometri, între pământ, cer, apă, lumină, piatră și beton.

A fost un cadru fantastic, cu o geometrie unică, această colecție împingând limitele creației. Rochii balon, cizme cowboy grafice, îmbrăcăminte funcțională. Iată cele cinci tendințe observate în timpul acestui spectacol.

Rochie „balon”

Roșu strălucitor, albastru cobalt, verde pin. Primele siluete ale colecției Louis Vuitton Cruise 2021 au dat tonul. Sau o nouă siluetă care combină influențele păpușilor pentru bebeluși și detalii sportive, ridicând jocul volumelor la rangul celei mai bune declarații de modă. Un peisaj spațial cu accente artistice.

Declarație despre umeri

O nouă interpretare a umerilor puternici prin mâneci, uneori, cu baloane, uneori cu pagode scurtate, umeri marcați sau pelerine revizuite. O atracție hotărâtă cuceritoare, modelată pe dorințele femeilor contemporane.

Cizme de cowboy pop

În ceea ce privește pantofii, Nicolas Ghesquière arată aceeași îndrăzneală, promovând revenirea cizmei de cowboy. Un model cu tonuri pop și un aspect de îmbrăcăminte de curse, care contrastează în special cu șicul retro al slingback-urilor monocrome și al cizmelor plate.

Uzură funcțională

Rochiile și bluzele sunt îmbrăcate în bretele funcționale, în timp ce pantalonii sunt îmbrăcați în fermoare cu bijuterii, iar fustele de seară sunt răsucite cu lanțuri XXL care amintesc de cele ale genților.

Uniformă nouă

Geaca de ofițer vine într-o lumină nouă, împodobită cu împletituri grafice care combină farmecul masculin și estetica deconstruită. Totul într-o paletă cromatică neutră, uneori îmbunătățită cu detalii aurii sau accente futuriste.

ARTICOLE SIMILARE

Împăcare neașteptată. Alex Dobrescu s-a întors la Cristina Cioran. Cei doi urmează să facă nunta

Andreea Damian

Muzeul Țăranului | Expoziţie de icoane încondeiate pe ouă de struț

Ciocîrlan

Fiica lui Ion Țiriac, apariţie răvăşitoare la festivitatea de absolvire a facultății, în Miami

Andreea Damian

Misterul unor rămășițe umane ale unei femei găsite pe muntele Athos

realitatea

Regina face eforturi să se apropie de Meghan, ca să nu sfârșească la fel ca prințesa Diana

Andreea Damian

Street fashion: Catinca

realitatea

Scrie un comentariu