Home > Slider > Macaulay Culkin a vorbit despre prietenia sa cu Michael Jackson

Macaulay Culkin a vorbit despre prietenia sa cu Michael Jackson

Macaulay Culkin

Macaulay Culkin înțelege curiozitatea celorlalți despre prietenia lui cu Michael Jackson, dar insistă că aceasta era una destul de „normală”. Starul din „Singur acasă” a povestit într-un interviu că Regele muzicii pop l-a luat sub aripa sa când acesta era doar un copil.

Actorul, în vârstă de 38 de ani, a declarat că artistul este cel care a luat legătura cu el. Michael spera să aibă o relație cu micul Macaulay, care deja cunoscuse faima la vârsta de 10 ani, pentru că el însuși a fost un copil star.

Între cei doi exista o diferență de 22 de ani la vremea respectivă, dar prietenia lor a stârnit interesul fanilor de-a lungul anilor, în special când Michael Jackson a fost implicat într-un proces, în 2005 în care era acuzat că a molestat un băiat de 13 ani, cu care se împrietenise.

Actorul a spus că motivul pentru care lumea credea că e neobișnuit să fii prieten cu Michael pentru că „era cea mai faimoasă persoană din lume”. Macaulay l-a descris pe regretatul artist ca fiind „amuzant”, „dulce”, „blând” și „generos” și crede că superstarul a apreciat faptul că nu a fost impresionat de faima lui și l-a tratat ca pe o persoană normală.

„Nimeni nu știa prin ce treceam, iar el a fost singurul om care știa exact cum este să trăiești așa și a vrut să se asigure că nu sunt singur. Pentru mine, era atât de banal și comun. Știu că însemna ceva pentru toți ceilalți, dar a fost o prietenie normală”, a spus Culkin.

O anchetă FBI privind actele de pedofilie din anii ’90 ale megastarului Michael Jackson releva în urmă cu câțiva ani că acesta l-a abuzat sexual și pe Macaulay Culkin. Dar actorul a negat că s-ar fi întâmplat așa ceva. Cei doi au avut întotdeauna o relaţie strânsă, se vizitau reciproc pe platourile de filmare sau se distrau pe domeniul cântăreţului, de la Neverland.

Articole asemanatoare
michael jackson
De ce Michael Jackson purta haine mai mici la sfârșitul spectacolelor sale
michael jackson
Johnny Depp pregătește un musical „neautorizat” despre Michael Jackson
Michael Jackson
Un film despre Michael Jackson, în pregătire
michael jackson
Dezvăluiri incredibile. Michael Jackson era „bolnav mintal”

Comenteaza acest articol

Macaulay Culkin a vorbit despre prietenia sa cu Michael Jackson

by Andreea Damian   1 min
0