Tabu
Image default
LIFESTYLE

Mai mult confort pe terasă, cu pergole moderne Sun Leader

Odată cu sosirea primăverii, crește dorința oamenilor de afaceri din domeniul HoReCa sau comercial, de a-și înfrumuseța spațiile exterioare, iar una dintre cele mai la modă idei din acest an este instalarea pergolelor retractabile. Acestea sunt structuri instalate în exterior pentru a proteja terasa de vremea nefavorabilă: soare puternic, ploaie, rafale de vânt, etc.

Pergola retractabilă poate fi montată ca structură independentă sau adiacentă construcției – restaurant, bar, hotel, piscină, magazin, cafenea, etc.

Utilizarea funcțională a terasei pe tot parcursul anului

Cu o pergolă retractabilă de la Sun Leader, vei obține mai multă umbră la terasă și vei proteja acest spațiu de factorii nefavorabili de mediu – vânt, ploaie, praf, zăpadă. Pergola oferă posibilitatea de utilizare a terasei pe tot timpul anului.

Foarte populare în 2021 au devenit pergolele retractabile cu membrană PVC cu proprietăți impermeabile excelente, dar și cele cu lamele din aluminiu extrudat, vopsit în câmp electrostatic. Ele au structuri stabile, protejează de soare fără a crea efectul de seră sau supraîncălzirea în zilele caniculare. Membrana pergolelor protejează de căldură, țin umbră la terasă, conțin inserții de carbon ce pot reflecta înapoi razele ultraviolete.

Pergole bioclimatice pentru exterior

Un concept ultra modern, oferit de Sun Leader, este cel reprezentat de pergolele bioclimatice. Aceste versiuni pot avea și jaluzele verticale, de tip zipscreen, sau ferestre glisante din sticlă.

Patronii ar putea alege aceste pergole bioclimatice pentru teraselor lor, deoarece ele sunt structuri de amenajare care pot îmbunătăți confortul și aspectul spațiilor exterioare în orice perioadă din an. Este vorba despre pergole testate în cele mai dure condiții atmosferice, care asigură o rezistență mai mare la soarele puternic din lunile caniculare de vară și la temperaturi de până la 80⁰ C: https://www.pergole-retractabile.ro/

Pergolele sunt perfecte pentru regiunile montate, ele rezistă și la rafale puternice de vânt, ploi torențiale, lapoviță, grindină și ninsoare. Pot susține și 200 kg/mp de zăpadă, deci sunt perfecte pentru hotelurile, restaurantele și pensiunile din zonele de munte.

Chiar dacă nu există pereți de susținere, pergolele pot fi adaptate oricărui tip de construcție, ele pot avea și structuri independente, fiind perfecte pentru organizarea de evenimente: nunți, petreceri, banchete.

Dacă se dorește acoperirea unui spațiu exterior mai mare, specialiștii de la Sun Leader pot realiza proiecte personalizate, prin combinarea a două pergole identice, fie cu membrană PVC fie cu lamele de aluminiu, alipite printr-o structură de aluminiu. De asemenea, există și posibilitatea de a crea un spațiu extins prin instalarea mai multor sisteme de pergole, care au un grad de impermeabilitate de 100%, la fel ca și sistemele independente.

Pergolele bioclimatice sunt în Top-ul preferințelor oamenilor de afaceri, din sectorul HoReCa. Ele permit modularea cantității de lumină și a ventilației naturale, în funcție de intensitatea dorită și orientarea soarelui. Acestea creează un mediu plăcut și locuibil în interiorul terasei, sub acoperișul retractabil și protejează de razele ultraviolete nocive.

Sistemul de lamele din aluminiu se poate închide perfect, oprind razele arzătoare ale soarelui în anotimpul de vară, astfel umbra este perfect asigurată pe terasă. Confortul în interior este sporit de sistemul de închidere cu sticlă glisantă.

Pergolele pot fi personalizate de specialiștii de la Sun Leader și cu spoturi de lumini de tip LED și dimmer pentru reglarea intensității luminii. În acest fel, terasa poate fi utilizată mai mult timp și după apusul soarelui.

Cu ajutorul pergolelor cu acoperișuri retractabile, ce pot fi deschise și închise prin simpla apăsare a butonului de la telecomandă, se poate crea un mediu primitor și confortabil la terasă, o atmosferă unică și magică prin sistemul de iluminare cu LED-uri și astfel se poate profita cât mai mult de o terasă minunată, ce poate fi utilizată pe tot parcursul anului.

Pergolele, prin sistemul de lamele performant, reduc și consumul de ventilație, de încălzire și de iluminat, respectând mediul înconjurător, limitând și poluarea. Acestea pot fi instalate și la ansambluri rezidențiale și private, la terase, lângă piscine, sau fixate de un perete al casei, pentru a crea o vedere minunată acoperită la exterior.

ARTICOLE SIMILARE

iPhone 4, doamnelor și domnilor!

realitatea

Uite cum arata mama Ramonei Badescu! Vezi ce decolteu are la 78 de ani

 Cum te salveaza o pizza buna, comandata din locul potrivit

realitatea

Sotia lui CONNECT-R, Misha, a slabit 20 kg dupa nastere / FOTO cu fetita la piscina!

realitatea

Un bol zilnic de afine te ferește de obezitate, cancer și diabet

Pretul tradarii: CAT a luat CRISTEA ca sa povesteasca la tv aventura cu Bianca

Scrie un comentariu