Tabu
PEOPLESlider

Majda Aboulumosha va îmbrăca rochia de mireasă. Când face nunta

Majda, frumoasa prezentatoare de la „Vorbește lumea”, are o relație de peste cinci ani cu un om de afaceri, pe nume Mihai.

Vedeta și-a găsit liniștea și echilibrul alături de un bărbat care a înțeles-o și o sprijină. Este atent cu fiica ei și i-a demonstrat că își dorește să aibă o relație când a renunțat să se mai mute în Statele Unite pentru a rămâne împreună.

„Aș îndrăzni să spun că este o poveste frumoasă pentru că niciunul nu crede în basme și atunci știam clar ce vrem. A pornit totul dintr-o prietenie, ne făcea plăcere să stăm împreună și să povestim. El trebuia să se întoarcă înapoi în America unde locuia, dar eu nu aș fi putut să fac acest pas la început. Așa că el a renunțat la biletul spre America și am rămas împreună de atunci! Cel mai important pentru mine a fost că a știut să se apropie de Jacqueline, fetița mea. Au o relație foarte frumoasă.”, a declarat Majda Aboulumosha, pentru unica.ro.

Majda și iubitul ei au preferat să-și trăiască povestea de dragoste departe luminile reflectoarelor.

Cum o relație se definitivează cu o cerere în căsătorie și în prealabil cu nuntă, vedeta a vorbit despre acest aspect fără perdea.

„Nu am fost cerută în căsătorie. Am mai spus că noi glumim cu această întrebare și el oricum mă mai strigă „nevastă”, dar nu a fost o cerere oficială. Nu am îmbrăcat niciodată rochia de mireasă, dar niciodată să nu spui niciodată. Cred că fiecare familie alege ce este mai bine pentru ea, important e să fie iubire acolo.”, a mai spus Majda Aboulumosha, despre relația cu iubitul ei.

ARTICOLE SIMILARE

Actrița din Dirty Dancing, rol important în Anatomia lui Grey

Andreea Damian

Pui gătit în coajă de pepene. Rețeta e foarte simplă, iar rezultatul e uimitor

Andreea Damian

Motivul pentru care Adina Postelnicu e înfloritoare

Tabu Tabu

RECENZIE – The Florida Project – un film despre cei care au totul și nimic

Afla care sunt cei 3 pasi prin care poti amana imbatranirea

realitatea

Poluarea cu microplastic se revarsă peste locuitorii oraşelor

Andreea Damian

Scrie un comentariu