Tabu
Image default
PEOPLESlider

Majda Aboulumosha va îmbrăca rochia de mireasă. Când face nunta

Majda, frumoasa prezentatoare de la „Vorbește lumea”, are o relație de peste cinci ani cu un om de afaceri, pe nume Mihai.

Vedeta și-a găsit liniștea și echilibrul alături de un bărbat care a înțeles-o și o sprijină. Este atent cu fiica ei și i-a demonstrat că își dorește să aibă o relație când a renunțat să se mai mute în Statele Unite pentru a rămâne împreună.

„Aș îndrăzni să spun că este o poveste frumoasă pentru că niciunul nu crede în basme și atunci știam clar ce vrem. A pornit totul dintr-o prietenie, ne făcea plăcere să stăm împreună și să povestim. El trebuia să se întoarcă înapoi în America unde locuia, dar eu nu aș fi putut să fac acest pas la început. Așa că el a renunțat la biletul spre America și am rămas împreună de atunci! Cel mai important pentru mine a fost că a știut să se apropie de Jacqueline, fetița mea. Au o relație foarte frumoasă.”, a declarat Majda Aboulumosha, pentru unica.ro.

Majda și iubitul ei au preferat să-și trăiască povestea de dragoste departe luminile reflectoarelor.

Cum o relație se definitivează cu o cerere în căsătorie și în prealabil cu nuntă, vedeta a vorbit despre acest aspect fără perdea.

„Nu am fost cerută în căsătorie. Am mai spus că noi glumim cu această întrebare și el oricum mă mai strigă „nevastă”, dar nu a fost o cerere oficială. Nu am îmbrăcat niciodată rochia de mireasă, dar niciodată să nu spui niciodată. Cred că fiecare familie alege ce este mai bine pentru ea, important e să fie iubire acolo.”, a mai spus Majda Aboulumosha, despre relația cu iubitul ei.

ARTICOLE SIMILARE

Inteligența artificială a creat, în premieră, un vaccin împotriva gripei

Andreea Damian

Smiley, desființat pentru scenele intime cu Gina Pistol! Cum a reacționat artistul

Andreea Damian

Sara Carbonero, soţia lui Iker Casillas, a ajuns din nou în spital! A reapărut boala necruţătoare

Andreea Damian

Mesajele transmise de Lady Gaga şi Jennifer Lopez înainte de ceremonia de învestire a lui Joe Biden

Andreea Damian

Mâncați mai sănătos și veți salva planeta, spun experții ONU

Andreea Damian

Melodia care te calmează înainte de o operație la fel de mult precum un medicament

Andreea Damian

Scrie un comentariu