Tabu
Image default
PEOPLE

Mandat de arestare pe numele lui Marilyn Manson, acuzat de agresiune

Poliţia statului american New Hampshire a emis un mandat de arestare pe numele cântărețului Marilyn Manson, în legătură cu acuzaţii de agresiune, relatează BBC.

Două capete de acuzare privind agresiunea au fost formulate împotriva lui Manson, în vârstă de 52 de ani. Acestea implică un operator video în timpul unui concert din Gilford, în 2019. Într-un comunicat, poliţia a spus că Manson şi agenţii lui „ştiu despre mandat de ceva vreme”, dar el nu a făcut niciun efort pentru a răspunde învinuirilor.

Comunicatul emis de Gilford Police Department precizează că fiecare acuzaţie poate duce la o condamnare cu închisoare pe o perioadă mai scurtă de un an şi la amendarea cu până la 2.000 de dolari. Poliţia a adăugat că agresiunile „nu sunt de natură sexuală”. Manson, al cărui nume adevărat este Brian Hugh Warner, nu a comentat public în legătură cu această problemă.

La începutul acestei luni, el a fost dat în judecată de o fostă asistentă care îl acuză de agresiune sexuală şi hărţuire. Echipa de avocaţi a lui Ashley Walters a depus plângerea marţi la Curtea Superioară din Los Angeles. Managementul lui Manson a negat vehement orice acuzaţie de agresiune.

ARTICOLE SIMILARE

Ce spune Andreea Raicu despre cea mai importantă dintre pasiunile ei

Tabu Tabu

Iulia Vântur și Salman Khan, din nou în atenția presei

Tabu Tabu

„Bebelușa Ioana”, suspectă de coronavirus

Andreea Damian

N-ai să crezi ce a pățit Sore la cumpărături

Tabu Tabu

Când și unde se întorc Antonia, Alina Eremia și Roxen pe scenă

Tabu Tabu

Sara Carbonero, soţia lui Iker Casillas, a ajuns din nou în spital! A reapărut boala necruţătoare

Andreea Damian

Scrie un comentariu