Tabu
PEOPLE

Mandat de arestare pe numele lui Marilyn Manson, acuzat de agresiune

Poliţia statului american New Hampshire a emis un mandat de arestare pe numele cântărețului Marilyn Manson, în legătură cu acuzaţii de agresiune, relatează BBC.

Două capete de acuzare privind agresiunea au fost formulate împotriva lui Manson, în vârstă de 52 de ani. Acestea implică un operator video în timpul unui concert din Gilford, în 2019. Într-un comunicat, poliţia a spus că Manson şi agenţii lui „ştiu despre mandat de ceva vreme”, dar el nu a făcut niciun efort pentru a răspunde învinuirilor.

Comunicatul emis de Gilford Police Department precizează că fiecare acuzaţie poate duce la o condamnare cu închisoare pe o perioadă mai scurtă de un an şi la amendarea cu până la 2.000 de dolari. Poliţia a adăugat că agresiunile „nu sunt de natură sexuală”. Manson, al cărui nume adevărat este Brian Hugh Warner, nu a comentat public în legătură cu această problemă.

La începutul acestei luni, el a fost dat în judecată de o fostă asistentă care îl acuză de agresiune sexuală şi hărţuire. Echipa de avocaţi a lui Ashley Walters a depus plângerea marţi la Curtea Superioară din Los Angeles. Managementul lui Manson a negat vehement orice acuzaţie de agresiune.

ARTICOLE SIMILARE

Imaginea postată de Anamaria Prodan confirmă totul

Andreea Damian

Mel B explică în cartea sa de memorii de ce a încercat să se sinucidă cu 200 de pastile

Andreea Damian

Anca Serea, mămică a șaptea oară?

Andreea Damian

Mesajul transmis de Spike, după ce a recunoscut relația cu fosta soție a lui Cătălin Bordea

Andreea Damian

Kate Upton a fost desemnată cea mai sexy femeie de pe planetă

Andreea Damian

Paris Hilton a scos o piesă nouă despre fundul unei Kardashian căci restul subiectelor se epuizaseră

realitatea

Scrie un comentariu