Tabu
Image default
BEAUTYSlider

Manichiura de toamnă | Cele mai purtate cinci culori

Spuneți „adio” nuanțelor pastelate și neon: în această toamnă, pariați pe nuanțe bogate, profunde și mistice pentru manichiură.

Specialiștii au selectat cele mai fierbinți culori de ojă pentru noul sezon, de la nuanțe calmante de toamnă la culori îndrăznețe și bogate.

Negru

Manichiurile de toamnă și iarnă sunt disponibile ca garderoba noastră într-o varietate de nuanțe de negru. Anterior, unghiile scurte erau lăcuite în negru, dar în acest sezon se poartă mai mult timp, pentru un efect dramatic.

Nuanțe întunecate de fructe de pădure

Pentru un finisaj elegant și îndrăzneț, pariați pe nuanțe profunde de fructe de pădure, cireșe și mure. Case de modă celebre – de la Chanel, Dior până la Saint Laurent – au optat pentru aceste nuanțe subtile. Pentru un aspect de lux, optează pentru o versiune lăcuită cu luciu ridicat.

Ciocolată și cafea

Vremea de toamnă aduce nuanțe pământii pentru manichiură pe care le puteți adapta cu ușurință la o garderobă neutră și luminoasă. Printre cele mai la modă nuanțe se află ciocolată neagră, cafea, abanos, granit maro sau cacao.

Măsline verzi

Una dintre cele mai interesante tendințe este oja disponibilă între verde măslin și mușchi. Aceste nuanțe au fost, de asemenea, la modă în aceeași perioadă în 2019. Tonurile verzi mai închise sunt minunate pentru cele care doresc o manichiură neobișnuită , dar nu prea pronunțată.

Gri

Pentru fanii minimalismului, alegeți nuanțe strălucitoare de gri care să aducă modernitate manichiurii. Dacă vă plac zilnic tonurile neutre de maro și roz, înlocuiți-le cu gri deschis. Dacă doriți o redare mai pronunțată, optați pentru gri închis.

ARTICOLE SIMILARE

Fading Borders ⎪ România la Bienala de la Veneția din 2021

Ciocîrlan

Pierce Brosnan l-a numit pe următorul James Bond

Andreea Damian

Lansarea următorului film „Fast & Furious”, amânată

Andreea Damian

Barack și Michelle Obama divorțează?

Andreea Damian

15 plante de apartament care alungă energiile negative, aduc prosperitate și sănătate

Andreea Damian

Povestea femeii celebre care și-a dorit un copil la 54 de ani: Am încercat până nu au mai rămas embrioni

Andreea Damian

Scrie un comentariu