Home > beauty > Mască cu miere şi iaurt pentru arsurile solare

Mască cu miere şi iaurt pentru arsurile solare

Oricine, cu orice tip de piele, se poate arde dacă stă prea mult la soare, în special în zilele în care pe cer sunt şi câţiva nori, când oamenii renunţă la crema de protecţie solară, crezând că soarele nu este prea puternic, iar această toamnă a fost destul de generosă în raze puternice.

Nu trebuie să vă lăsaţi înşelaţi de acei nori – acestea sunt zilele în care se produc cele mai multe arsuri solare. Această mască este eficientă şi contra petelor de roşeaţă sau dacă pielea dumneavoastră este iritată din alte cauze. Consultaţi un dermatolog dacă iritaţia se agravează sau dacă durează mai mult de o săptămână.

Remediu rapid: Mască din iaurt şi miere, cu efect calmant

Amestecaţi 1-2 linguriţe de miere cu sucul unei jumătăţi de lămâie şi 1 iaurt mic integral. Adăugaţi un albuş de ou şi amestecaţi. Aplicaţi pe faţă şi lăsaţi compoziţia pe piele timp de 15 minute. Ştergeţi cu o cârpă umedă şi aplicaţi o cremă hidratantă.

Soluţii pe termen lung: Seruri antioxidantre şi teste anuale contra cancerului de piele. Dacă aveţi pete de roşeaţă, consultaţi un dermatolog pentru a stabili împreună un plan de

Articole asemanatoare
ten
6 măști făcute acasă pentru fiecare tip de ten
lili sandu
Lili Sandu, abandonată de Dragobete
masca
Masca de păr care a uimit femeile. Acest ingredient secret te scapă de chelie
arsuri solare
Cea mai periculoasă modă a verii: arsuri solare pe piele sub formă de desene artistice

Comenteaza acest articol

Mască cu miere şi iaurt pentru arsurile solare

by realitatea   1 min
0