Home > Agenda > Meghan Markle, 1 milion de dolari pentru o secundă de filmare

Meghan Markle, 1 milion de dolari pentru o secundă de filmare

Meghan Markle

Meghan Markle a primit o sumă uriașă doar pentru o secundă de filmare. Dar se pare că a refuzat politicos, deși ar putea câștiga o avere reluându-și cariera de actriță.

Noi oportunităși apar pentru Megan după ce s-a mutat în Canada. Nu mai este obligată să respecte protocolul regal, deci nu va supăra pe nimeni. Producătorii de la Hollywood și  branduri sunt dornice să profite de noul ei statul.

Cunoscuta companie nemțească Biotulin, care produce botox organic, i-a făcut o ofertă de 5 milioane de dolari, pentru o apariție de doar 5 secunde la televizor, înconjurată de produsele sale. Dar Meghan Markle a refuzat. Cu toate că folosește acest produs, fiind uimită de rezultatele ei, propunerea nu a reușit să o cucerească.

Un producător anonim a spus că ofertele de roluri pe care Meghan vrea să le interpreteze sunt limitate. Ducesa de Susses nu mai vrea acum să joace orice rol, ci preferă unul de super erou în producțiile Marvel. De asemenea, și-a rugat agentul să îi găsească un rol printre mărcile Marvel.

Meghan a semnat deja un contract cu Disney pentru a fi voice over. Dar le-a cerut agenților ei să caute activ un rol potrivit pentru ea, întrucât își dorește să își refacă cariera de actriță.

Fosta actriță a debutat în cinematografie în anul 2002, când a jucat în serialul General Hospital, interpretând rolul lui Jill. Rolul care a consacrat-o ca actriță pe soția prințului Harry a fost cel al lui Rachel Zane, din serialul american Suits (2011-prezent).

Articole asemanatoare
meghan markle
Meghan Markle are un job nou. E prima slujbă a ducesei după ce a renunțat la titlul regal
Prințesa Diana
14 situații în care Meghan Markle și Kate Middleton au copiat-o pe Prințesa Diana și n-au dat greș
ducii de sussex
Cum a decurs prima întâlnire dintre ducii de Sussex şi ducii de Cambridge de după Megxit
Meghan Markle
Meghan și Harry, ovaţionaţi în picioare la un eveniment regal. Ducesa a arătat divin!

Comenteaza acest articol

Meghan Markle, 1 milion de dolari pentru o secundă de filmare

by Andreea Damian   1 min
0