Tabu
Image default
PEOPLESliderWhat's hot

Meghan Markle este însărcinată. Ce titlu regal va primi bebelușul

Meghan Markle și prințul Harry vor deveni părinți în primăvara anului 2019. Anunțul a fost făcut pe contul oficial de Twitter al Palatului Kensington, în timpul turneului din Australia a ducilor de Sussex.

„Altețele lor regale, Ducele și Ducesa de Sussex, sunt foarte fericiți să anunțe că Ducesa de Sussex așeaptă primul ei copil, care va veni pe lume în primăvara lui 2019”, se arată în mesajul de pe Internet. La scurt timp acest prim mesaj a fost urmat de un altul: „Altețele lor roiale apreciază susținerea pe care au primit-o de la oameni din întreaga lume încă de la nunta lor din luna mai și sunt fericiți să poată împărtăși această veste minunată cu publicul”.

Noul membru al familiei regale va fi al şaptelea în linia succesorală la tronul Marii Britanii. Odată cu anunţul oficial, presa din întreaga lume a început să se întrebe ce titlu regal va primi urmaşul Prinţului Harry.

Primul născut al Ducilor de Sussex va primi un titlu regal în funţie de sexul pe care îl va avea. Dacă va fi băieţel, el va fi cu siguranţă duce, mai exact Duce de Dumbarton. Dacă copilul va fi fetiţă, va purta titlul de Lady Mountbatten-Windsor. Pentru a ajunge Ducesă, urmaşa Prinţului Harry şi a lui Meghan Markle va trebui să se căsătorească cu un duce.

Se știe deja că urmaşii Ducilor de Sussex nu vor purta titluri de prinţ sau prinţesa, decât dacă Regina Elisabeta intervine şi schimbă regulile.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Călin Geambașu victorie împotriva mamei copilului său

Tabu Tabu

Un program de inteligență artificială detectează cancerul mamar mai bine decât medicii

Andreea Damian

Ioana Ginghină da petrecere aniversară într-o ediţie specială de Paşti

Tabu Tabu

Cunoscutul rocker Petre Magdin sărbătorit de familie după ce era să fie asasinat

Tabu Tabu

HBO Max retrage filmul „Pe aripile vântului”, din cauza tensiunilor rasiale

Andreea Damian

Turbo, noua animaţie 3D, acum în cinema!

Scrie un comentariu