Tabu
Image default
CULTURE Slider

Men in Black are o continuare și reunește cei mai tari actori într-un singur film

Seria Men in Black va avea parte de o continuare interesantă în 2019. Spin off-ul care se numește Men in Black: International dar nu-i mai are în rolurile principale pe actorii Will Smith și Tommy Lee Jones.

Povestea filmului va gravita în jurul aventurilor lui Agent M și Agent H. Cei doi vor încerca pentru prima oară să identifice o cârtiță în interiorul organizației care apară planeta noastră de invazii extraterestre.

În spatele lor se vor afla Chris Hemsworth (35 de ani) și Tessa Thompson (35 de ani) care au făcut deja o echipă foarte bună și în Thor: Ragnarok, regizat de Taika Waititi. Ne-au convins deja că există multă chimie între ei pe platourile de filmare, deci continuarea seriei Men in Black ar trebui să se ridice la nivelul așteptărilor.

Spin-off-ul este o combinație de sci-fi și comedie și continuă pe aceeași dinamică ca primele Men in Black. Noutatea care a surprins pe toată lumea este faptul că Will Smith este înlocuit cu o femeie.

Din distribuție mai fac parte Liam Neeson (66 de ani), Emma Thompson (59 de ani) și Kumail Nanjiani (40 de ani) care face un rol minunat în Sillicon Valley.

Noul Men in Black primește și primul trailer, pe care Sony Pictures l-a lansat joi (20 decembrie). Criticii cred că Men in Black International va fi un succes de proporții datorită distribuției sale. De asta ne vom putea convinge abia în iunie 2019, când va fi lansat în cinematografe. Până atunci, ne bucurăm de primele imagini din film.

ARTICOLE SIMILARE

Tim Burton va regiza un nou serial „Familia Addams”, iar povestea va fi relatată din perspespectiva lui Wednesday

Ciocîrlan

Cocktailul de vitamine care previne complicațiile COVID-19

Andreea Damian

Top 7 lucruri pe care o doamna nu le-ar face niciodata!

realitatea

Celebritati nascute pe 7 august!

realitatea

A început Postul Crăciunului! Tradiţii şi obiceiuri

Michael Douglas se teme pentru copiii lui

Andreea Damian

Scrie un comentariu