Tabu
Image default
CULTURE Slider

Men in Black are o continuare și reunește cei mai tari actori într-un singur film

Seria Men in Black va avea parte de o continuare interesantă în 2019. Spin off-ul care se numește Men in Black: International dar nu-i mai are în rolurile principale pe actorii Will Smith și Tommy Lee Jones.

Povestea filmului va gravita în jurul aventurilor lui Agent M și Agent H. Cei doi vor încerca pentru prima oară să identifice o cârtiță în interiorul organizației care apară planeta noastră de invazii extraterestre.

În spatele lor se vor afla Chris Hemsworth (35 de ani) și Tessa Thompson (35 de ani) care au făcut deja o echipă foarte bună și în Thor: Ragnarok, regizat de Taika Waititi. Ne-au convins deja că există multă chimie între ei pe platourile de filmare, deci continuarea seriei Men in Black ar trebui să se ridice la nivelul așteptărilor.

Spin-off-ul este o combinație de sci-fi și comedie și continuă pe aceeași dinamică ca primele Men in Black. Noutatea care a surprins pe toată lumea este faptul că Will Smith este înlocuit cu o femeie.

Din distribuție mai fac parte Liam Neeson (66 de ani), Emma Thompson (59 de ani) și Kumail Nanjiani (40 de ani) care face un rol minunat în Sillicon Valley.

Noul Men in Black primește și primul trailer, pe care Sony Pictures l-a lansat joi (20 decembrie). Criticii cred că Men in Black International va fi un succes de proporții datorită distribuției sale. De asta ne vom putea convinge abia în iunie 2019, când va fi lansat în cinematografe. Până atunci, ne bucurăm de primele imagini din film.

ARTICOLE SIMILARE

Femeile sunt lideri mai buni. Pandemia o dovedește

Andreea Damian

In 2016 se poarta agendele din piele

realitatea

AVERTISMENT: autoritățile ascund gravitatea virusului nou și misterios din China

realitatea

O mare casă de modă de lux renunţă la produsele din blănuri și piele exotică

Andreea Damian

Sia, gest impresionant: a plătit cumpărăturile tuturor clienților dintr-un magazin de Ziua Recunoștinței

Andreea Damian

Cea mai eficientă dietă pentru reducerea grăsimii viscerale, asociată cu afecțiuni cardiovasculare

Andreea Damian

Scrie un comentariu