Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Mesajul fetitei ANDREEI MARIN pentru iubitul mamei sale

In timp ce presa speculeaza despre posibilitatea aparitiei unui al treilea copil al lui Stefan Banica Jr, din noua relatie cu Lavinia Parva, fetita sa din casatoria cu Andreea Marin ii trimite mesaje emotionante noului logodnic al mamei sale.andreea_marin_violetavioleta desen tuncay

Fizioterapeutul turc, care a trecut recent prin momente dificile după ce a fost operat la mână, se bucură de toată susţinerea din partea noii sale familii. Alături lui Tuncay Ozturk i-au stat logodnica, Andreea Marin, dar şi fiica acesteia, Violeta.

 Fetiţa i-a transmis un mesaj emoţionant prin intermediul unui desen.

Iubitul prezentatoarei tv a postat desenul pe pagina lui de Facebook şi le-a mărturist prietenilor ce a simţit când a primit un asemenea cadou, scrie Click.ro.

O declaraţie de dragoste. Este una din cele mai puternice pe care le-am primit în viaţa mea. Am primit-o adineauri. Cheia către iubirea adevărată… sau poarta spre iubirea adevărată… O declaraţie de dragoste cu care logodnica mea va fi de acord fără nicio îndoială., a scris Tuncay Ozturk la descrierea fotografiei.

ARTICOLE SIMILARE

Marturia mamei copilului pe care il are iubitul american al ANDREEI BALAN

Runscapes sau cum sa alergi spre vacanta perfecta

realitatea

Minunile din viata lui Mihaita Nesu!

Chrono Sredder by Susanna Hertrich

realitatea

RAZVAN si DANI – scandal in avion! Au vrut sa-i dea jos la Sibiu, dupa un scandal monstruos!

Brigitte Macron le-a mărturisit prietenilor adevărul despre soțul ei

Andreea Damian

Scrie un comentariu