Home > Lifestyle > Mesajul fetitei ANDREEI MARIN pentru iubitul mamei sale

Mesajul fetitei ANDREEI MARIN pentru iubitul mamei sale

In timp ce presa speculeaza despre posibilitatea aparitiei unui al treilea copil al lui Stefan Banica Jr, din noua relatie cu Lavinia Parva, fetita sa din casatoria cu Andreea Marin ii trimite mesaje emotionante noului logodnic al mamei sale.andreea_marin_violetavioleta desen tuncay

Fizioterapeutul turc, care a trecut recent prin momente dificile după ce a fost operat la mână, se bucură de toată susţinerea din partea noii sale familii. Alături lui Tuncay Ozturk i-au stat logodnica, Andreea Marin, dar şi fiica acesteia, Violeta.

 Fetiţa i-a transmis un mesaj emoţionant prin intermediul unui desen.

Iubitul prezentatoarei tv a postat desenul pe pagina lui de Facebook şi le-a mărturist prietenilor ce a simţit când a primit un asemenea cadou, scrie Click.ro.

O declaraţie de dragoste. Este una din cele mai puternice pe care le-am primit în viaţa mea. Am primit-o adineauri. Cheia către iubirea adevărată… sau poarta spre iubirea adevărată… O declaraţie de dragoste cu care logodnica mea va fi de acord fără nicio îndoială., a scris Tuncay Ozturk la descrierea fotografiei.

Articole asemanatoare
Fotografie – Sufletul satului romanesc: Delta Dunarii
Cura de detoxifiere a Andreei Marin! Cat dureaza si in ce consta
Tare! Ce zice mama lui BANICA despre ANDREEA MARIN!
ANDREEA MARIN – marele secret al dietei ei!

Comenteaza acest articol

Mesajul fetitei ANDREEI MARIN pentru iubitul mamei sale

by   1 min
0