Tabu
CULTURE

Micul librar, o campanie dedicata copiilor si cartilor!

Joi, 16 februarie, incepand cu ora 14, la libraria Diverta din cadrul magazinului Unirea, Editura Litera Educational va invita sa luati parte la un eveniment care aduce in prim plan copiii si cartile: elevi de scoala primara sunt invitati sa prezinte si sa impartaseasca impresii despre carti impreuna cu prietenii, profesorii si parintii, in cadrul proiectului lunar Micul librar. Celebram, prin aceasta prima editie a proiectului, Ziua Internationala a Cititului Impreuna, eveniment sarbatorit in peste 100 de tari din intreaga lume!

Scopul proiectului Micul librar este acela de a-i introduce pe copii intr-un mediu cultural, pentru a constientiza importanta si placerea cititului dar si pentru a le dezvolta abilitatile de comunicare si de interactiune. In Libraria Diverta care va gazdui proiectul va fi realizat un stand de carte ajustat pe inaltimea copiilor. Cei mici vor prezenta cartile, vor citi un fragment preferat si vor raspunde la intrebarile suplimentare ale “clientilor”.

Aceasta activitate interactiva care ii asaza  in prim plan le va stimula copiilor creativitatea şi talentul si ne dorim sa devina o posibila modalitate prin care lectura sa-şi recapete locul binemeritat printre preocuparile constante ale tinerei generaţii.

Micul librar se va realiza lunar in librariile Diverta si este o campanie subsidiara Clubului de lectura Printre litere, proiect national de stimulare a cititului in randul elevilor.

Mai multe detalii, pe pagina de facebook dedicata evenimentului, Micul librar.

ARTICOLE SIMILARE

Coral viu: culoarea anului de la Pantone – cu care ne mințim în 2019

realitatea

Selah Sue: mesaj către publicul român!

Sărbătoritul zilei

realitatea

Când bărbaţii regretă

10 solisti tineri si aratosi

realitatea

Nicole Scherzinger, pe scena Cerbului de Aur de la Brașov

Andreea Damian

Scrie un comentariu