Tabu
PEOPLESlider

Mihai Bobonete, în juriul „Românii au talent”

Un loc la masa juraţilor de la „Românii au talent” a rămas liber, după ce Florin Călinescu a anunţat că încheie colaborarea cu Pro TV. Legat de persoana care li se va alătura lui Andi Moisescu, Andrei şi Alexandrei Dinu, s-a zvonit că va fi Mihai Bobonete.

Actorul din Las Fierbinţi a vorbit despre acest zvon şi a declarat că nu a fost informat despre această propunere, momentan.

„Eu nu pot să am o părere despre un lucru pe care nu-l cunosc. Eu n-am fost informat în niciun fel. Mădălina, agentul meu, nu mi-a spus că a început vreo discuție cu oamenii care se ocupă de emisiunea “Românii au talent”, așa că nu pot să comentez, pentru că în momentul de față abia am venit din vacanță.

Regimul de filmare la proiectele astea în televiziune nu este unul care să se compare cu regimul de filmare de la “Las Fierbinți”. ”Las Fierbinți”-ul durează 8 luni pe ani și este destul de compact. Aici, la televiziune, filmăm 13 ediții din “Pe Bune?!” în cinci zile și s-a terminat. Și “Românii au talent” are un program destul de complex”, a declarat Mihai Bobonete pentru Click.ro.

Florin Călinescu a anunţat luna trecută pe o rețea de socializare că întrerupe colaborarea cu PRO TV și părăsește juriul emisiunii „Românii au Talent”, după 5 ani.

„Cu oarecare părere de rău, vă anunț ca renunț la colaborarea cu actualul management al PRO TV. Deci, și la Românii au talent. Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995”, a transmis Florin Călinescu, pe pagina sa de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Schimb de bombardieri: Ema Uta, fosta iubită a lui Alex Bodi, în brațele lui Andrei Barbu, fiul unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Capitală – telenovelă cu acuzații de proxenetism

Tabu Tabu

Cine este Douglas Emhoff, soțul Kamalei Harris și primul „al doilea domn” al SUA

Andreea Damian

Secretul pe care Prințesa Diana l-a luat cu ea în mormânt: s-a iubit cu un cântăreț celebru

Andreea Damian

Efectele uimitoare ale curei de 7 zile cu grapefruit!

realitatea

Cântăreața Sia a devenit bunică la doar 44 de ani

Andreea Damian

Brad Pitt și Angelina Jolie, sau „cel mai scump divorț din istoria Hollywoodului”

Andreea Damian

Scrie un comentariu