Tabu
Image default
lifestyle

Milla Jovovich pledeaza pentru drepturile gay-ilor si lesbienelor

GLAAD Media Awards este  ceremonia prin care comunitatea LGBT este pusa in centrul atentiei. Cu alte cuvinte filmele, emisiunile, muzicienii si oamenii care au luptat pentru aceleasi drepturi pentru gay si lesbiene au fost premiati pentru munca lor. Astfel intr-un show cu 153 de premii, vedetele momentului au acordat premii celor care au ajutat cauza.

GLAAD este liderul de conversatie intre cei care vor sa impartaseasca povestile lor de dragoste si cei care vor sa le asculte si sa le inteleaga. Nu este niciun secret ca secolul XXI nu a adus nicio modificare a perceptiei asupra persoanelor cu alte preferinte sexuale.

Anul acesta Madonna a urcat pe scena GLAAD pentru a inmana premiul Vito Russo celui care a facut o diferenta in promovarea egalitatii: Cooper Anderson. Anderson a promovat ideea de egalitate prin numeroase show-uri TV si articole in mass media. Anderson formeaza inca din 2009 un cuplu cu Ben Maisani, propietarul unui club de noapte.

Show-ul a fost prezentat de Milla JOVOVICH. Jovovich a facut senzatie cu vestimentatia sa neconformista: pantaloni largi, camasa alba cu o panglica neagra si o geanta din colectia Cruise Versailles.

ARTICOLE SIMILARE

Concertul lui Radu Mihăileanu, nominalizat la Globul de Aur – VEZI LISTA COMPLETĂ A NOMINALIZĂRILOR

realitatea

Gay Travel. Călatorind prin Europa: ROMA

realitatea

Joe Jackson vrea banii lui Michael

realitatea

Paolo Nutini – Pencil Full Of Lead

realitatea

La 85 de ani, ducesa de Alba s-a măritat şi a dansat flamenco FOTO

realitatea

Jennifer Aniston, vedeta cu care cele mai multe dintre femei şi-ar dori să semene

realitatea

Scrie un comentariu