Home > Agenda > stiri > Milla Jovovich pledeaza pentru drepturile gay-ilor si lesbienelor

Milla Jovovich pledeaza pentru drepturile gay-ilor si lesbienelor

GLAAD Media Awards este  ceremonia prin care comunitatea LGBT este pusa in centrul atentiei. Cu alte cuvinte filmele, emisiunile, muzicienii si oamenii care au luptat pentru aceleasi drepturi pentru gay si lesbiene au fost premiati pentru munca lor. Astfel intr-un show cu 153 de premii, vedetele momentului au acordat premii celor care au ajutat cauza.

GLAAD este liderul de conversatie intre cei care vor sa impartaseasca povestile lor de dragoste si cei care vor sa le asculte si sa le inteleaga. Nu este niciun secret ca secolul XXI nu a adus nicio modificare a perceptiei asupra persoanelor cu alte preferinte sexuale.

Anul acesta Madonna a urcat pe scena GLAAD pentru a inmana premiul Vito Russo celui care a facut o diferenta in promovarea egalitatii: Cooper Anderson. Anderson a promovat ideea de egalitate prin numeroase show-uri TV si articole in mass media. Anderson formeaza inca din 2009 un cuplu cu Ben Maisani, propietarul unui club de noapte.

Show-ul a fost prezentat de Milla JOVOVICH. Jovovich a facut senzatie cu vestimentatia sa neconformista: pantaloni largi, camasa alba cu o panglica neagra si o geanta din colectia Cruise Versailles.

Articole asemanatoare
madonna
Madonna anulează concertul din Lisabona: Trebuie să-mi ascult corpul
Hallmark își cere scuze pentru că a retras reclamele pentru cupluri LGBT
madonna
Madonna face băi cu gheață și își bea propria urina după un concert
Madonna
Madonna a vrut să dea 20 mil. $ unui bărbat celebru ca să-i facă un copil

Comenteaza acest articol

Milla Jovovich pledeaza pentru drepturile gay-ilor si lesbienelor

by   1 min
0