Home > beauty > Minodora a izbucnit: “Noi, grasele, trebuie sa murim?”

Minodora a izbucnit: “Noi, grasele, trebuie sa murim?”

Minodora este foarte suparata dupa ce o jurnalista a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu solista si a criticat-o pentru felul in care s-a imbracat intr-o emisiune.

Minodora a ripostat dupa ce jurnalista Monica Vlad a criticat-o pe Facebook pentru costumatia prea mulata si dantelata.

“Noi, grasele, trebuie sa murim? Eu am slabit vreo 23 de kg. Femeile grase care slabesc putin…23 de kg e putin. Am considerat ca a instigat lumea sa ma faca in toate formele. Nu e ok. Nu stiu de ce in Romania esti catalogat dupa cum esti imbracat, nu dupa valoarea ta. Important e sa ai o valoare cand apari pe ecran. Cand ai valoare nu stiu daca mai conteaza ca apari intr-un fel.  Fiecare sa apara cum crede el si sa faca ce ii place. Eu n-am afirmat niciodata ca sunt vreo slabuta”, a povestit Minodora in emisiunea Wowbiz.

“Facebook e dreptul meu la opinie. Nu m-am gandit ca aceasta postare  va ajunge subiect de emisiuni. Tinuta era una nefericita indiferent pe ce femeie plinuta, daca era Minodora sau altcineva. Nu am raspuns si nu raspund pentru ca nu imi doresc sa intind un subiect stupid. Am sters comentariul pentru ca existau oameni care o jigneau pe Minodora si eu nu agreez asa ceva”, a spus jurnalista Monica Vlad.

Articole asemanatoare
IREAL ce face aceasta tanara IN FIECARE ZI! “Iubitul ma striga Scroafa prin casa”
Jessica Simpson: «Grasă, am făcut un miliard de dolari»
Cum a ajuns Carmen Bruma sa se ingrase 30 de kilograme in doua luni! “Asa a inceput calvarul”
La 117 kg a ieşit pe stradă în chiloţi şi sutien pe Hollywood Boulevard. Motivul incredibil

Comenteaza acest articol

Minodora a izbucnit: “Noi, grasele, trebuie sa murim?”

by   1 min
0