Tabu
BEAUTY

Minodora a izbucnit: “Noi, grasele, trebuie sa murim?”

Minodora este foarte suparata dupa ce o jurnalista a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu solista si a criticat-o pentru felul in care s-a imbracat intr-o emisiune.

Minodora a ripostat dupa ce jurnalista Monica Vlad a criticat-o pe Facebook pentru costumatia prea mulata si dantelata.

“Noi, grasele, trebuie sa murim? Eu am slabit vreo 23 de kg. Femeile grase care slabesc putin…23 de kg e putin. Am considerat ca a instigat lumea sa ma faca in toate formele. Nu e ok. Nu stiu de ce in Romania esti catalogat dupa cum esti imbracat, nu dupa valoarea ta. Important e sa ai o valoare cand apari pe ecran. Cand ai valoare nu stiu daca mai conteaza ca apari intr-un fel.  Fiecare sa apara cum crede el si sa faca ce ii place. Eu n-am afirmat niciodata ca sunt vreo slabuta”, a povestit Minodora in emisiunea Wowbiz.

“Facebook e dreptul meu la opinie. Nu m-am gandit ca aceasta postare  va ajunge subiect de emisiuni. Tinuta era una nefericita indiferent pe ce femeie plinuta, daca era Minodora sau altcineva. Nu am raspuns si nu raspund pentru ca nu imi doresc sa intind un subiect stupid. Am sters comentariul pentru ca existau oameni care o jigneau pe Minodora si eu nu agreez asa ceva”, a spus jurnalista Monica Vlad.

ARTICOLE SIMILARE

Un chip frumos este ca heroina, spune un studiu

Lollipop Ring de la Mariah Carey

realitatea

DIETA LUI DUMNEZEU: Cură de slăbire bazată pe principiile biblice

S-a descoperit accidental crema care chiar întinerește pielea

Masaj creat de serpi – un nou serviciu spa

Gwyneth Paltrow, cea mai frumoasa femeie din lume, ghidată de Leonardo DiCaprio

Scrie un comentariu