Tabu
Image default
PEOPLESlider

Mirela Vaida, mămică pentru a 4-a oară?! Vedeta e pregătită să-și mărească familia

Mirela Vaida a dezvăluit că își dorește să rămână însărcinată din nou, chiar dacă are trei copii și a schimbat prefixul anul acesta.

Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” a dezvăluit într-un interviu pentru TV Mania că se simte o femeie împlinită şi nu exclude să mai facă un copil.

„Am reușit să-mi îndeplinesc visul de a deveni mamă. Și nu mama unui copil, ci mama a trei copii. Recunosc că nu m-aș opri aici. Și nici cifra 4 din fața vârstei mele nu mă oprește.

Chiar mă gândesc serios și vorbesc cu soțul meu zilnic că ne-am mai dorit un copil, poate chiar doi. Și dacă ar veni deodată n-ar fi nicio problemă! Pentru mine toate numerele acestea, 40 de ani și 3 copii, înseamnă de fapt esența vieții, împlinirea vieții.

Chiar sunt un om împlinit și fericit care nu mai are nimic de demonstrat nici în plan personal și cu atât mai puțin în plan profesional. Pentru că eu sunt acum acolo unde îmi doream să fiu la 40 de ani: să mă bucur de viață, de curtea mea, de animăluțe și, mai presus de toate, de cei trei copii care ne fac viața fericită și care ne dau sens în fiecare zi”, a dezvăluit Mirela Vaida pentru TV Mania.

Mirela Vaida a spus că se simte împlinită şi din punct de vedere profesional.

„Sunt pasionată de munca mea, îmi place teleziunea în direct, îmi plac anchetele, îmi plac lucrurile care cer o anumită justiție și o anumită autoritate. Îmi place adevărul și, mai presus de toate, îmi place să ajut oamenii”, a mai spus Mirela Vaida.

ARTICOLE SIMILARE

Cătălina Ponor e însărcinată cu al doilea copil. A anunțat și sexul bebelușului FOTO

Andreea Damian

Anamaria Prodan îl face praf pe Reghecampf. Dezvăluiri – divorțul anului: “Ai apăsat pe butonul de autodistrugere, vei fi dat afară și de la Craiova”

Tabu Tabu

Cătălin Crișan, operat de urgență. Imaginile cu artistul în spital sunt tulburătoare

Andreea Damian

Alina Eremia a plecat în vacanță. Ce destinație a ales

Tabu Tabu

Cum se spală cel mai rapid covoarele? Metode profesionale pentru a curăța mașina și covorul casei

realitatea

Despărțire șoc în showbiz. Florin Ristei și Naomi Hedman și-au spus „adio”

Andreea Damian

Scrie un comentariu