Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Motivul pentru care înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu a fost amânată. Familia sa refuză să-i ridice corpul de la spital

Familia refuză să ridice trupul lui Nelu Ploieşteanu de la morgă. Artistul a decedat pe 2 aprilie și trebuia să fie înmormântat duminică, 4 aprilie.

Rudele sale au refuzat însă să ridice trupul neînsuflețit de la morga Spitalului Floreasca. Motivul este acela că autoritățile au refuzat să elibereze un certificat potrivit căruia Nelu Ploieșteanu nu mai suferea de Covid-19 în momentul decesului.

Familia a refuzat ca artistul să fie condus pe ultimul drum precum ceilalți oameni care au murit din cauza noului coronavirus. Membrii familiei au făcut o cerere pentru autopsie la procurorul de serviciu din Sectorul 1, care a fost aprobată.

Trupul neînsuflețit al celebrului cântăreț va ajunge la Institutul Național de Medicină Legală. Familia lui Nelu Ploieșteanu speră să reușească să organizeze o înmormântare specială pentru regretatul artist. Evenimentul trist este amânat până la rezultatul final al celor de la IML, scrie wowbiz.ro.

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat la Cimitirul Străulești 2, în locul de veci unde a fost depus fiul său, Mihăiță, care a murit în urmă cu doi ani, la vârsta de 32 de ani.

ARTICOLE SIMILARE

Delia va deveni mamă în curând? Mama sa a dat-o de gol

Tabu Tabu

Părinți, sunteți pregătiți pentru mahmureala de sărbători?

realitatea

Leonardo DiCaprio propune soluţii pentru limitarea încălzirii globale într-un film prezentat la Cannes

Andreea Damian

Un fost îngeraș Victoria’s Secret, grave probleme de sănătate după ce s-a înfometat timp de 10 ani

Andreea Damian

5 motive pentru care iti este mereu foame – partea I

realitatea

Secret Sister, păcăleala de pe Facebook de care trebuie să te ferești în prag de Sărbători

Andreea Damian

Scrie un comentariu