Tabu
Image default
PEOPLESlider

Motivul pentru care înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu a fost amânată. Familia sa refuză să-i ridice corpul de la spital

Familia refuză să ridice trupul lui Nelu Ploieşteanu de la morgă. Artistul a decedat pe 2 aprilie și trebuia să fie înmormântat duminică, 4 aprilie.

Rudele sale au refuzat însă să ridice trupul neînsuflețit de la morga Spitalului Floreasca. Motivul este acela că autoritățile au refuzat să elibereze un certificat potrivit căruia Nelu Ploieșteanu nu mai suferea de Covid-19 în momentul decesului.

Familia a refuzat ca artistul să fie condus pe ultimul drum precum ceilalți oameni care au murit din cauza noului coronavirus. Membrii familiei au făcut o cerere pentru autopsie la procurorul de serviciu din Sectorul 1, care a fost aprobată.

Trupul neînsuflețit al celebrului cântăreț va ajunge la Institutul Național de Medicină Legală. Familia lui Nelu Ploieșteanu speră să reușească să organizeze o înmormântare specială pentru regretatul artist. Evenimentul trist este amânat până la rezultatul final al celor de la IML, scrie wowbiz.ro.

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat la Cimitirul Străulești 2, în locul de veci unde a fost depus fiul său, Mihăiță, care a murit în urmă cu doi ani, la vârsta de 32 de ani.

ARTICOLE SIMILARE

Secretul intimității dintre parteneri: cum să ai parte de sex fantastic după zeci de ani împreună

realitatea

Ce religie are, de fapt, Anca Serea, mamă a șase copii

Andreea Damian

Taylor Swift spune că i s-a interzis să cânte la American Music Awards

Andreea Damian

Antonia, schimbare radicală de look! A renunțat la părul lung

Andreea Damian

Raoul, critici dure la adresa Mirabelei Dauer. Prietenia lor s-a încheiat definitiv

Andreea Damian

Motivul ciudat pentru care Kristen Bell poartă mănuși la piscină

Andreea Damian

Scrie un comentariu