Home > Slider > E incredibil ce face Mădălina Ghenea în Italia, „zona roșie” a Europei!

E incredibil ce face Mădălina Ghenea în Italia, „zona roșie” a Europei!

Mădălina ghenea
Una dintre cele mai îndrăgite românce plecată din țară este actrița Mădălina Ghenea, pe care recent ați văzut-o pe marile ecrane în pelicula “Urma”, își petrece timpul cu copilul și iubitul în Italia. Însă vedeta a realizat câteva fotografii pe care le pot vedea toți italienii și nu numai.
Îndrăgita actrița româncă se bucură zilele acestea de statul acasă însă toată lumea ar trebui să știe că Mădălina Ghenea a apărut în paginile unei reviste italiene. Este vorba de Maxim – varaianta italiană a revistei pentru bărbați unde actrița româncă a pozat în ipostaze foarte sexy.
madalina ghenea in maxim

madalina ghenea in maxim

Mădălina a publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu ea de la ședința foto și coperta revistei pentru care a pozat. Toată lumea știe că vedeta are un trup de invidiat pe care îl întreține la sala de forță și printr-un regim adecvat. Din păcate, unii fani i-au scris că s-a folosit foarte mult mult editarea fotografiilor și că ea nu are aceste forme superbe apelând la tehnica actualâ.
“Toți cei care îți editează fotografiile, pentru că cei care știu că trăiești știu că nu ai aceste forme de „Venus”, dar sunt reîncărcate cu Photoshop-ul, ar trebui să fie raportate! Corpul tău este în afara armoniei și plin de tratamente chimice. Ceea ce a mai rămas din ține este înălțimea ta de 1,68 cm!”, a scris un urmăritor deranjat de frumusețea vedetei. Ce i-a răspuns vedeta, puteți citi pe contul acesteia de instagram.

Comenteaza acest articol

E incredibil ce face Mădălina Ghenea în Italia, „zona roșie” a Europei!

by Tabu Tabu   1 min
0