Tabu
Image default
lifestyle

Nasterea unei muze: dansatoarele Le Crazy, intre legenda si fantezie

Artistele Crazy Horse Paris au fost de-a lungul timpului muze pentru artisti consacrati, dar si pentru milioanele de spectatori ce au trecut pragul show-urilor live marca Le Crazy. Prezenta dansatoarelor pe scena celui mai senzual cabaret din lume implica pe langa talentul iesit din comun, trasaturi sarmante unice ce dezvaluie o frumusete si o carisma inconfundabile, cat si ore intregi de pregatire intensa si multe secrete de frumusete si stil ce rar au trecut de cortinele Le Crazy. Dansatoarele Crazy Horse Paris vor sosi in premiera la Bucuresti in cadrul legendarului show Forever Crazy ce va avea loc in perioada 23 – 26 mai la World Trade Plaza.

A fi o veritabila Crazy Girl nu este o misiune usoara, in spatele tablourilor din show-urile Le Crazy fiind sute de ore de pregatire intensa in dans clasic, precum si un adevarat ritual al perfectionarii fiecarui rol. Toate dansatoarele ce au trecut de selectia riguroasa a echipei Le Crazy din Paris sunt supuse unui adevarat proces de „initiere” si pregatire temeinica, chiar inainte de prima lor reprezentatie live ele fiind „botezate” si primind numele de scena. Dansatoarele cu nume memorabile reprezinta elita franceza a frumusetii si a seductiei. Inca de la infiintarea cabaretului, celebrele Crazy Girls au jucat un rol important si controversat in crearea uneia dintre cele mai specifice forme ale artei pariziene – arta tentatiei, un know-how distinctiv Crazy Horse. Rita Renoir, Bertha von Paraboum, Rosa Fumetto, Lova Moore, Polly Underground, Stella Patchouli, Miss Talulah sau Psykko Tico sunt doar cateva dintre dansatoarele legendare ale cabaretului faimoase in lumea intreaga.

Inca de la inceput, dansatoarele au fost riguros alese conform unor criterii estetice stabilite de Alain Bernardin. O veritabila Crazy Girl are intaltimea cuprinsa intre 1.68 metri si 1.72 metri, iar lungimea picioarelor in proportie cu bustul intre 1/3 – 2/3.

Incepand cu anul 2006, sub noua conducere a lui Andree Deissenberg, show-urile Le Crazy au avut drept invitati speciali vedete feminine extrem de cunoscute in lumea intreaga, pentru o serie limitata de spectacole exlcusive in Paris, Las Vegas si Londra. Vedetele invitate sa participe in cadrul show-ului au atras si mai mult atentia faniilor Le Crazy, ducand lumea glamour a cabaretului autentic parizian la un alt nivel. Cea care a deschis seria aparitilor speciale a fost chiar glam star-ul burlesc Dita Von Teese in anul 2006. Ea a fost urmata cu succes de cunoscuta actrita si cantareata Arielle Dombasle, Pamela Anderson, Carmen Electra sau HRH Clotilde Courau.

Forever Crazy va avea premiera pe 23 mai si va continua pana la data de 26 mai la World Trade Plaza din cadrul World Trade Center. Biletele sunt disponibile la preturi cuprinse intre 280 si 556 lei, online pe site-ul MyTicket.ro, in reteaua magazinelor Diverta, la casa de bilete a Salii Palatului,  magazinul Muzica si in libraria Mihai Eminescu.

ARTICOLE SIMILARE

Marc Anthony a vorbit pentru prima dată depre divorţul de Jennifer Lopez

realitatea

Soc si groaza: Andreea Tonciu a LESINAT, ajungand cu perfuzii la spital!

Johnny Depp, cel mai sexy bărbat din lume

realitatea

Angelina Jolie, într-o nouă călătorie de binefacere

realitatea

Fostul logodnic al Michaelei Niculescu: «Am aflat de pe internet că Mica a murit»

Britney Spears arată fabulos și are un abdomen de invidiat

realitatea

Scrie un comentariu