Tabu
PEOPLESlider

Paris Hilton a scos o piesă nouă despre fundul unei Kardashian căci restul subiectelor se epuizaseră

La începutul acestei luni, Paris Hilton și-a anunțat cel de-al optulea single, “Best Friend’s Ass”, cu producătorii Dimitri Vegas și Like Mike, iar acum videoclipul cu Kim Kardashian West face vizualizări cu carul.

În videoclip două prietene ajung la o petrecere exclusivistă cu ajutorul unor ochelari minune, într-un club de noapte de fițe în care confetti și bani cad din tavan și se bea apă care costă cât un rinichi. În două ocazii rapide, Hilton o abordează pe Kim Kardashian, care și-a prezentat la un moment dat fundul drept fiind o adevărată “operă de artă” după care îi șoptește ceva la ureche. Sigur, videoclipul ar vrea să fie “o privire satirică asupra vieții celebrităților și a vieții social media în general”. Dar atunci când distribuția se mândrește cu 200 de milioane de fani pe Instagram în total (adică Paris și Kim) – este greu de imaginat că Hilton s-a aflat vreodată în situația în care să ironizeze luxul.

Cu o istorie veche între cele două, Hilton nu uită să se laude peste tot că ea a “creat-o” pe Kim Kardashian. Acest lucru de altfel este parțial adevărat: Kardashian a început să apară în reality-ul The Simple Life ca asistent și stilist al lui Hilton. Hilton și Kardashian au fost inseparabile la mijlocul anilor 2000, urmărite de paparazzi și bătând toate cluburile. Kim îi organiza dulapul și ocazional se ocupa de chihuahua, Tinkerbell. Kim a devenit un monstru al divertismentului deoarece Kardashian a depășit-o demult ca notorietate pe Hilton care între timp a scăzut în notorietate.

În orice caz, într-un interviu recent, Paris Hilton spune că “a fost foarte frumos” să petreacă timpul cu Kim Kardashian din nou.

ARTICOLE SIMILARE

Relatia de cuplu – Studiu privind satisfactia

realitatea

Culiţă Sterp, reţinut, după ce făcut accident și a fugit

Andreea Damian

Prima nuntă gay în familia regală britanică. Mirele, o rudă foarte apropiată Reginei

Andreea Damian

Cum a reacționat Adela Popescu după ce soțul ei a postat o fotografie cu ea nemachiată

Andreea Damian

Secretele optimiștilor pentru a rămâne pozitivi și fericiți

Andreea Damian

Theo Rose, adevărul despre cum se înțelege, de fapt, cu Smiley

Andreea Damian

Scrie un comentariu