Tabu
Image default
lifestyle

Pregatiti pentru noul Audi A3 Sportback?

Sportiv, versatil si functional – noul A3 Sportback.

Modelul compact in 5 usi ofera un spatiu generos pentru depozitare, fiind totodata si mult mai usor  decat predecesorul, gratie tehnologiei Audi ultra. Motoarele sunt puternice si foarte eficiente. Infotainment-ul cu tehnologia intuitiva Audi connect si sistemele de asistenta pentru sofer,  impun noi standarde in segmentul compact premium.

Tehnologia Audi ultra reduce greutatea noului A3 Sportback cu pana la 90 kg in comparatie cu versiunea anterioara. Echipat cu motorul 1.4 TFSI, modelul in 5 usi are o greutate de doar 1.205 kg. Pionierul mondial al constructiei usoare a inversat inca o data spirala greutatii si a stabilit un nou record.

Caroseria noului Audi A3 Sportback este lunga si curbata. Partea frontala este joasa, arcurile plafonului formeaza un dom ce se intinde peste limitele subtile ale eleronului spate.

Interiorul noului A3 Sportback este elegant, aerisit si clar. Acesta continua dinamica exteriorului. Plansa de bord curbata este subtire si joasa. Alaturi de consola centrala orientata catre sofer, aceasta pare sa pluteasca.

Audi connect: comunicand cu imprejurimile

Servicii online personalizate, oferite de marca sub numele de Audi connect,  conecteaza soferii la Internet si asigura informatii cheie – intr-un format usor de inteles. Conexiunea la Internet este stabilita via Audi connect, o extensie a sistemului de navigatie MMI plus. Pasagerii pot naviga si trimite e-mail-uri cu pana la 8 gadget-uri prin hotspot-ul integrat WLAN.

Sistemul ofera servicii de Internet adaptate pentru sofer – de la navigatie cu imagini Google Earth si Google Maps Street View pana la informatii online din trafic si servicii precum facebook si twitter. Audi connect a adaugat recent informatii despre zboruri si trenuri, iar serviciul City Events asigura informatii despre evenimente actuale. Audi connect ofera soferilor, pentru prima data, abilitatea de a avea e-mail-urile redate vocal si de a dicta mesaje text (SMS).

Audi aduce sistemele de asistenta ale claselor superioare in segmentul compact premium pentru confort si experienta superioara de condus.

Noul Audi A3 Sportback este disponibil din februarie 2013, odata cu lansarea internationala. Preturile pornesc de la €25.280, iar motorul 1.2 TFSI va fi disponibil ulterior la un pret de pornire de €22.950. Clientii pot alege intre variantele de echipare Attraction, Ambition si Ambiente. Totodata, exista un numar mare de optionale sportive si confortabile, precum adaptive light sau trapa panoramica.

probiotice

ARTICOLE SIMILARE

LOVE STORY: Iris

realitatea

MUST SEE: Zurich

realitatea

ŞOCANT: Coco Austin, dezbrăcată lângă un bebeluş – FOTO

realitatea

Lifestyle debut: Coca Zaboloteanu

realitatea

Carla Bruni a acceptat un rol în filmul lui Woody Allen

realitatea

Eva Longoria, dărâmată din cauza divorțului

realitatea

Scrie un comentariu