Tabu
CULTURE Slider

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson „s-a ascuns într-un frigider” pentru a evita un interviu

Boris Johnson s-a ascuns într-un frigider pentru a evita un interviu TV, cu jurnalistul Good Morning Britain, Jonathan Swain, în timpul unei vizite matinală la o fabrică de lactate.

Când Swain îl abordează pe Johnson, consilierul lui Johnson poate fi auzit spunând „oh for fuck sake” drept răspuns. Gazdele emisiunii, Piers Morgan și Susanna Reid, au fost ușor șocați de reacția asistentului lui Johnson.

Când Swain îl presează puțin pe premier, spunând că a fost filmat live pentru emisiune, Johnson îi răspunde că se întoarce într-o secundă și pleacă de tot, înainte ca Piers să apuce să exclame „s-a dus în frigider”. Johnson intră într-un frigider stivuit cu sticle de lapte alături de asistenții săi. O persoană poate fi auzită exclamând: „Acesta este un buncăr!” Surse ale partidului conservator de dreapta al lui Johnson au insistat ulterior că Johnson „nu s-a ascuns” în frigider, de unde de altfel Johnson a ieșit cu o cutie de sticle de lapte – în schimb, asistenții săi au cerut puțin timp pentru a pregăti premierul pentru un alt interviu.

Săptămâna aceasta a fost una grea pentru relațiile premierului Boris Johnson cu presa începând de luni atunci când Johnson a băgat în buzunar telefonul personal al unui jurnalist în timpul unui interviu TV, preferând să facă asta decât să privească o poză cu un pacient care doarme pe jos într-un spital – Jack Williment-Barr, în vârstă de patru ani. Conservatorii au fost acuzați că, pentru a atrage atenția de la gafa lui Johnson, în aceeași zi, au fabricat o poveste despre un atac asupra unui consilier al secretarului de sănătate, Matt Hancock, atac despre care, ulterior, au recunoscut că a fost o știre falsă.

Johnson plănuiește să traverseze țara pe tot parcursul zilei de aci într-o serie de vizite finale din campania electorală, vizitând Derbyshire, Țara Galilor și Essex. Johnson a fost criticat pentru că a refuzat să meargă la interviuri cu jurnaliștii. Se pare că moda refuzului de a participa la interviuri sau de a-și susține programul electoral într-o campanie – lansată de președintele României Klaus Iohannis a ajuns și la premierul Marii Britanii – Boris Johnson.

ARTICOLE SIMILARE

Cum să-ți îndepărtezi singură gelul de pe unghii

Andreea Damian

Judi Dench critică eliminarea lui Kevin Spacey din filme

realitatea

Men in Black are o continuare și reunește cei mai tari actori într-un singur film

Andreea Damian

Dietă de fotomodel. Ce conține frigiderul Bellei Hadid

Andreea Damian

Meghan Markle este însărcinată. Ce titlu regal va primi bebelușul

Andreea Damian

Un Craciun magic cu Burberry

Scrie un comentariu