Tabu
Image default
CULTURE

Prințul Harry și Meghan Markle vor produce seriale și documentare pentru Netflix

Prinţul Harry și Meghan Markle au semnat un contract multianual cu platforma de streaming Netflix pentru care vor produce mai multe programe TV, ce variază de la emisiuni pentru copii şi până la seriale de tip reality-show cu scenariu prestabilit.

Cei doi vor produce o serie de conţinuturi dedicate unor chestiuni pe care ei le consideră importante şi pe care se concentrează fundaţia lor de caritate, Archewell. Aceștia au deja în dezvoltare mai multe proiecte, inclusiv un serial documentar despre natură şi un serial de animaţie dedicat unor femei celebre, au precizat reprezentanţii companiei Netflix.

„Ne vom concentra pe crearea de conţinuturi care informează, dar care şi oferă speranţă. În calitatea noastră de tineri părinţi, realizarea unor programe care inspiră întreaga familie este o chestiune importantă”, a declarat cuplul princiar într-un comunicat.

Suma prevăzută în acest contract nu a fost dezvăluită, însă acordul reprezintă primul pas important făcut de Harry şi Meghan în domeniul activităţilor plătite. În ianuarie, ei au anunţat că vor să devină independenţi din punct de vedere financiar. Prințul Harry şi Meghan Markle, care s-au mutat în sudul Californiei alături de fiul lor, Archie, la începutul acestui an după ce au renunţat la calitatea de membri cu roluri active în rândul casei regale britanice.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei de 17 noiembrie

realitatea

ANDREEA ANTONESCU si ANDREEA BALAN au castigat 2 milioane de euro

EXCLUSIV: Vezi detalii de la nunta lui Connect-R!

Oraş Deschis | Ce programe şi acţiuni culturale au loc toamna aceasta în Bucureşti – PROGRAM

Andreea Damian

Richard Clayderman, concert emotionant la Sala Palatului

Roger Waters speră la mai mulți copii salvați din zonele de conflict

realitatea

Scrie un comentariu