Tabu
PEOPLESlider

Ramona Olaru s-a trezit cu Poliția la ușa: „Când am deschis eram și cam dezbrăcată”

Ramona Olaru a povestit în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 ce a pățit în seara de joi, 5 octombrie. Vedeta a primit vizita a doi polițiști, care au informat-o că trebuie să se prezinte la o secție de Poliție.

Vedeta povestește că la ora 21.00 doi polițiști au mers la ea la ușă și au informat-o că trebuie să se prezinte la o secție de Poliție, după ce a parcat ilegal. Într-un dialog cu Răzvan Simion, colegul ei, Ramona Olaru a dezvăluit:

„Aseară m-am trezit la ușă cu două persoane din cadrul poliției, la ora 21:00. M-am speriat, îmi bătea inima ca la porumbei și au venit pentru faptul că, la un moment dat, acum vreo 7 luni, am parcat ilegal se pare și trebuie să merg la sediu, în sectorul 1, că eu eram cea care conducea mașina sau mă rog, cea care are mașina”, a declarat vedeta, în emisiunea de vineri, conform Spynews.

Răzvan Simion: „Unde ai parcat ilegal?” 

Ramona Olaru: „Nu știu! Că nu știu exact, erau doi băieți, când am deschis ușa eram și cam dezbrăcată, că eram în pat, la 21:00 sunt în pat. Și zice «Dumneavoastră sunteți cu mașina… dacă ne uităm un pic, sigur dumneavoastră sunteți!», așa au zis“”, a adăugat ea. ”

Răzvan Simion: „Dar cum și-au dat ei seama unde stai, că în buletin la tine nu scrie adresa asta la care stai acum. Cum au știut?” 

Ramona Olaru: „Mașina e pe firmă și aici este sediul firmei”

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Aspectul vestimentar la care Brigitte Macron nu renunță niciodată

Andreea Damian

5 greșeli de evitat atunci când îți faci un tatuaj

Andreea Damian

Prostitutia – un drept?

realitatea

Turismul responsabil: o nouă viziune a călătoriilor

Andreea Damian

Declarație controversată: uleiul de cocos este „otravă pură”

Andreea Damian

Puloverele de Crăciun sunt foarte drăguțe, dar fac mult rău mediului înconjurător

Andreea Damian

Scrie un comentariu