Tabu
Image default
PEOPLE

Rapperul DMX a murit

Cântărețul de muzică rap DMX a murit, vineri, la o săptămână după ce a suferit un atac de cord, relatează Business Insider.

Muzicianul în vârstă de 50 de ani, pe numele său real Earl Simmons, a fost dus la spital și internat într-o secție de terapie intensivă după ce a suferit un atac de cord în data de 2 aprilie. Acesta s-ar fi produs din cauza unei supradoze, conform presei americane. De sâmbătă, artistul era ventilat artificial și s-ar fi aflat într-o „stare vegetativă” cu activitate cerebrală minimă.

Pe numele său real Earl Simmons, rapperul american a avut multe probleme cu substanțele interzise și a fost internat de câteva ori în clinici de reabilitare. În 2016, el a mai trecut printr-un eveniment similar, când a încetat să mai respire și a fost resuscitat într-o parcare. El a avut mai multe colaborări cu Jay-Z, Ja Rule, Eve și LL Cool J. De asemenea, a fost condamnat în repetate rânduri pentru fapte precum posesie de droguri și de arme, cruzime împotriva animalelor, conducere periculoasă a unui vehicul.

În 2018, el i-a cântat una dintre melodiile sale judecătorului în timpul unui proces de evaziune fiscală. Instanța a spus că DMX este „un bărbat bun” și l-a condamnat la un an de închisoare.

ARTICOLE SIMILARE

Alya în tandrețuri cu un coleg instrumentist după infernul din Anglia

Tabu Tabu

Amna și-a făcut un cadou de 70.000 de euro. Arată nemaipomenit!

Tabu Tabu

A dat vestea cea mare! Va deveni mămică a doua oară

Andreea Damian

Justin Bieber revine în 2020 cu un album nou și un turneu muzical

Andreea Damian

Katy Perry și Orlando Bloom fac nuntă la sfârșitul anului

Andreea Damian

Motivul pentru care Mădălina Ghenea nu a venit la premiera filmului „Urma”

Tabu Tabu

Scrie un comentariu