Tabu
PEOPLESlider

Răspunsul repetat dat de Lady Gaga despre Bradley Cooper a fost memificat pe Twitter

Lady Gaga răspunde (repetat) despre regizorul și colegul de platou din filmul A Star is Born, Bradley Cooper, iar răspunsul ei a devenit o memă faimoasă.

“Pot exista 100 de persoane într-o camera, 99 dintre acestea să nu creadă în tine dar este de ajuns doar una care să creadă și să îți schimbe întreaga viață …”

mémă, meme s. f. Idee sau tipar comportamental care se răspândește prin imitație în cadrul unui grup social. ◊ p. ext. O idee, de obicei hazlie, materializată într-o imagine, un clip sau un text, care se răspândește prin intermediul internetului. Din engl. meme

Utilizatorii de social media – în special cei de pe Twitter – au avut o memă nouă în ultimele câteva zile, mulțumită citatului de mai sus. Pentru cei neinițiați, Lady Gaga, al cărui ultim film, “A Star is Born”, a avut câteva recenzii excepționale a repetat un răspuns similar în multe dintre interviurile ei, atunci când a fost întrebată despre regizorul și colegul ei, Bradley Cooper.

De fiecare dată când a fost întrebată despre Bradley, Lady Gaga a împărtășit aceeași anecdotă că, pot exista 100 de persoane într-o cameră și chiar dacă 99 dintre ei nu cred în tine, credința unei singure persoane în forțele tale îți poate transforma viața.

La câteva zile după lansarea filmului, o versiune editată a videoclipului, în care toate răspunsurile ei au fost compilate, a început să apară în rețelele social media și, evident, au atras atenția utilizatorilor de internet.

ARTICOLE SIMILARE

Cine este WRS, artistul care va reprezenta România la Eurovision

Andreea Damian

Facebook va construi o lume întreagă virtuală care se va numi Orizont (Horizon)

realitatea

Un nou pericol depistat în suplimentele cu calciu și vitamina D

Andreea Damian

Ministrul Culturii, declarație controversată după numirea Irinei Rimes ca ambasador pentru Ziua Brâncuși

Andreea Damian

Anamaria Prodan divorțează de Reghe? Impresara rupe tăcerea: „Asta face numai un bărbat unic”

Andreea Damian

Veste tristă despre Matthew Perry, după difuzarea episodului „Friends Reunion”

Andreea Damian

Scrie un comentariu