Tabu
Image default
PEOPLESlider

Reacția lui Tudor Chirilă când un fan l-a fotografiat pe ascuns în metrou și a postat fotografia pe o rețea de socializare

Tudor Chirilă a intrat, zilele trecute, într-o polemică pe rețelele sociale după ce a aflat că o tânără l-a fotografiat în metrou, fără permisiunea sa, și a postat fotografia pe rețelele sociale.

Artistul nu a fost plăcut surprins când a văzut o fotografie cu el în metrou, publicată de o fană pe Facebook. Acesta a ținut să atragă atenția acestui fapt printr-o postare pe rețeaua socială.

Tudor Chirilă, polemică pe Facebook

„Știi că ai o zi bună; când nu te aștepți îl vezi pe.. Chirilă”, a scris o fană a artistului pe Facebook, unde a adăugat și poza pe care i-a făcut-o acestuia în metrou.

ImagineLa scurt timp după, Tudor Chirilă a preluat postarea făcută de tânără și a transmis un mesaj care a stârnit o serie de reacții contradictorii din partea fanilor.  „Ce-mi plac mie oamenii care fac poze pe ascuns. Mă omor după ei #lipsăeducație„, a spus Tudor Chirilă.

În timp ce unele persoane i-au ținut partea artistului, alții au comentat că nu este nimic greșit în faptul că tânăra a fotografiat o persoană publică. „Lasă ca nu spus nimic rău, nu înseamnă ca n-are educație, poate chiar te admiră”, i-a scris cineva. „Omul Tudor are dreptul la viață personală…pe mine mă interesează ce cântă, ce joacă …restul e fix treaba lui. Înțelegi?”, a scris altcineva.

Nici tânără care l-a fotografiat nu a rămas indiferentă și a ținut să explice de ce a făcut asta: „Nu a fost pe ascuns; așa e cu fanii,mai ales că nu sunt obișnuiți să vadă în metrou persoane publice ; chiar îmi spunea o amică în privat că poate o să mă “cerți” mi s-a părut un bun motiv de așa da…că toată lumea acuză aglomerația din București dar nimeni nu face nimic în privința asta”.

Însă Tudor Chirilă s-a menținut ferm pe poziții și nu a scuzat-o pe fană, spunându-i că frumos ar fi fost să-i ceară permisiunea pentru poză: „Nu-mi aduc aminte să-mi fi cerut voie să-mi faci poză așa cum ar trebui să procedeze o persoană manierată. Sigur, te poți prevala de faptul că e spațiu public, că-s persoană publică, blah, blah. Lipsă de bun-simț rămâne. Punct”.

Tudor Chirilă, un nou mesaj după ce a fost pozat la metrou de o fană

Tudor Chirilă a făcut noi precizări, după ce a iscat o dezbatere aprinsă în mediul online referitoare la faptul că a fost pozat de o fană în timp ce mergea cu metroul. Artistul este categoric: nu își cere scuze.

Într-o filmare postată pe pagina sa de socializare, Chirilă a făcut precizări legate de postarea și valul de comentarii care s-a dezlănțuit ulterior.

„Asta nu e postare în care să-mi cer scuze. Nu am de ce. Ieri mă aflam în metrou și mergeam ca orice om normal și am constatat ulterior pe Facebook că un așa-zis fan mi-a făcut o poză pe ascuns”, a transmis Tudor Chirilă.

„Oamenii au fost iritați de faptul că eu mă comport așa cu un fan care s-a bucurat că m-a întâlnit pe mine la metrou și a vrut să comunice public întregii societăți asta. Perfect, dar asta nu scuză comportamentul ei, care este unul inadecvant. E o lipsă de educație să faci poză cuiva nesolicitat. Poate omul ăla are o zi proastă și nu vrea să apară în poze. Pentru că, indiferent că e persoană publică, nu bun public, are și el dreptul la intimitate”, a mai spus Tudor Chirilă. Acesta a mai precizat că cine îl cunoaște, știe că, de fapt, nu este cel mai fericit să facă poze în orice moment. Totodată, a susținut faptul că și la metrou este vorba despre invadarea intimității, atâta timp cât nu i s-a cerut acordul pentru a fi fotografiat.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Carmen Negoiță schimbare de look înainte de vacanță

Tabu Tabu

Pasiunea extravagantă a Mihaelei Rădulescu. Cum a reușit vedeta să-și distrugă accesorii de mii de euro

Tabu Tabu

Lansare de carte ⎥ Arhive și cunoaștere

Ciocîrlan

Momente de coşmar pentru Elena Gheorghe și familia ei

Andreea Damian

Când au avut loc primele relații sexuale ale omului

Andreea Damian

Familistul Keo pregătește o colaborare cu un artist internațional

Tabu Tabu

Scrie un comentariu