Home > Agenda > Recordul incredibil stabilit de Lady Gaga după Oscaruri

Recordul incredibil stabilit de Lady Gaga după Oscaruri

Lady Gaga

Shallow nu este doar hit ci și cântecul câștigător, care i-a adus lui Lady Gaga un Oscar, două premii Grammy, un premiu BAFTA și un Glob de Aur, în același an. Piesa interpretată alături de Bradley Cooper face parte de pe coloana sonoră a peliculei A Star is Born.

Lady Gaga și-a făcut debutul în cinematografie iar rolul Ally i-a adus aprecierea publicului. Poate că nu a reușit să câștige niciun trofeu la categoria „cea mai bună actriță în rol principal”, dar a stabilit un record greu de atins de un artist de talia sa.

Duminică noapte (24 februarie), cântăreața de 33 de ani a luat primul premiu Oscar din carieră pentru cel mai bun cântec original cu piesa „Shallow. Ea a urcat pe scenă alături de Mark Ronson, Anthony Rossomando și Andrew Wyatt, alături de care a compus melodia.

Într-un discurs emoționant, vedeta i-a mulțumit partenerului său din film, pentru că „a crezut în noi”. „Nu e despre a câştiga, ci despre a nu te da bătut. Dacă ai un vis, luptă pentru el”, a spus artista, emoționată până la lacrimi.  Apoi a oferit în cadrul galei un spectacol uimitor, interpretând piesa alături de partenerul său din film, Bradley Cooper.

Piesa Shallow a mai câștigat anul acesta trofeul BAFTA, la categoria „cea mai bună coloană sonoră”, Globul de Aur la categoria „cel mai bun cântec original”, precum și două premii Grammy – la categoriile „cea mai bună interpretare pop duo/grup”, respectiv „cel mai bun cântec compus pentru media vizuale”.

Articole asemanatoare
Australia a înregistrat un nou record al celei mai calde zile din toate timpurile
Blackpink e prima trupă K-pop care s-a alăturat clubului celor cu miliarde de vizualizări pe YouTube
Lady Gaga
Lady Gaga va juca rolul principal feminin într-un film despre asasinarea nepotul fondatorului casei Gucci
Lady gaga
Rochia purtată de Lady Gaga la Globurile de Aur, scoasă la licitație. Casa Valentino: „A fost furată”

Comenteaza acest articol

Recordul incredibil stabilit de Lady Gaga după Oscaruri

by Andreea Damian   1 min
0