Home > Agenda > Rihanna a închiriat o insulă din Anglia ca să-și înregistreze noul album

Rihanna a închiriat o insulă din Anglia ca să-și înregistreze noul album

Rihanna

Când ești cea mai bogată cântăreață din lume și strângi 600 de milioane de dolari fără să mai fi scos o piesă nouă de trei ani, să închiriezi o insulă doar pentru tine e un mizilic. Dar Rihanna vrea să aibă liniște pentru a-și găsi inspirația pentru noul ei album. A promis că-l va lansa anul acesta, după o pauză în care s-a dedicat nu muzicii, ci afacerilor cu cosmetice și haine!

Rihanna trăiește în Londra de aproape un an, dar, până de curând, nimeni nu știa acest amănunt. Cântăreața însăși a dezvăluit un nou detaliu al vieții ei, admițând că mutarea în capitala britanică i-a permis să scape în sfârșit de atenția paparazzilor, care practic o hărțuiau când se afla în Los Angeles și New York.

Dar nici nu a prins bine rădăcini unde se află acum, că se mută din nou. De data aceasta a ales Insula Ossea, din comitatul Essex, care aparține producătorului de muzică Nigel Freud și pe care cântăreața a închiriat-o ca să înregistreze un nou album solo.

Artista nu e singură, pentru că și-a invitat și familia pe insulă. Recent, RiRi s-a concentrat în întregime pe marca ei de produse cosmetice – Fenty Beauty, și pe colecțiile de îmbrăcăminte și lenjerie intimă. „Dar acum are timp și inspirație pentru muzică”, a spus apropiat din anturajul ei, pentru The Mirror.

Pe insula Osea se află studioul de înregistrări Miloco Studios, care a fost folosit de diferiți muzicieni pentru a lucra în liniște la compozițiile lor. Pentru că nimeni nu îi deranjează pe insulă.

 

 

 

Articole asemanatoare
Rihanna
Rihanna renunță la muzică. Cântăreața are planuri uriașe!
metroul
Sunt milionari, dar circulă cu metroul. Ce vedete îl preferă în locul mașinilor scumpe?
Rihanna
Rihanna, din nou super sexy pe Internet! Cum își promovează noua colecție de lenjerie intimă
rihanna
Rihanna, gest disperat să-și salveze tatăl infectat cu COVID-19

Comenteaza acest articol

Rihanna a închiriat o insulă din Anglia ca să-și înregistreze noul album

by Andreea Damian   1 min
0