Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Rihanna revine la tunsoarea de care îi era foarte dor

Rihanna, care în ultima perioadă a preferat departe de studioul de înregistrări, a ieșit la cină în Santa Monica și a purtat una dintre coafurile sale clasice.

Cântăreața în vârstă de 33 de ani, al cărei păr a evoluat de la boburi iconice la acele uluitoare șuvițe roșii, a revenit la tunsoare pixie. Rihanna a purtat această tunsoare pentru prima dată în 2012, când a lansat albumul Unapologetic.

Rihanna a purtat o ținută colorată care să se potrivească cu noua ei coafură. Potrivit contului de Instagram @HausofRihanna, cântăreața a purtat o jachetă vintage Dior cu cravată în valoare de 22.000 de dolari, un top Hyein Seo, pantaloni personalizați din piele de la Chrome Hearts, ochelari de soare Versace. Deși nu va lansa un nou album muzical în viitorul apropiat, RiRi și-a tratat fanii cu o mulțime de momente de modă iconice. Numai în acest an ea a fost văzută în ținute Chanel.

Pixie, tunsoarea preferată de celebrități

Zoë Kravitz, Monica Bellucci, Kristen Stewart, Charlize Theron, Robin Wright, Michelle Williams sau Kate Mara sunt doar câteva dintre vedetele care au adoptat tunsoarea pixie. Această tunsoare atrage femeile ca un magnet, dar le și înspăimântă.

Părul scurt poartă mai multe nume, dar simbolizează același lucru: acela de a renunța la părul lung. Un pariu îndrăzneț, deoarece creșterea lentă a părului poate fi înfricoșătoare pentru unele femei. Cu toate acestea, numeroasele vedete care au încercat în mod frecvent această tunsoare ne fac s-o dorim. Mai ales după această tendință XXL long promovată pe podiumuri și încurajată de luni de izolare care ne-au ținut departe de saloanele de coafură.

Rihanna care, după ce a adoptat celebra tunsoare mullet, revine la pixie pe care l-a încercat deja în 2012.

ARTICOLE SIMILARE

Cum afectează coronavirusul corpul uman și care sunt categoriile de risc

Andreea Damian

Cum traieste omul mai bine: cu rutina sau in lipsa ei?

realitatea

TOP 10 Cei mai sexy barbati din lume in 2014! And the Winner Is…

realitatea

Declaratia SOCANTA a Laurei Cosoi, acuzata de anorexie: “Imi place sa imi fie foame”

Rihanna, gest disperat să-și salveze tatăl infectat cu COVID-19

Andreea Damian

Cum să arăți mai tânără: trucuri de la Halle Berry

Andreea Damian

Scrie un comentariu