Tabu
Image default
FASHIONSlider

Rochia decupată: descoperă tendința care a fermecat vedetele din România

Dacă ar fi să alegi o singură rochie pentru a trece prin vara anului 2021, rochia decupată propusă de brandul românesc Manuri Clothing ar fi aceasta. Aproape toate vedetele din România o poartă. Cu decupajele sale grafice plasate peste tot, dezvăluie corpul fără a expune prea multă piele.

Chic, cool și sexy, așa poate fi descrisă rochia decutată, considerată tendința verii.

Nicio vară fără o rochie mică. Și anul acesta, în ceea ce privește tendințele modei, un model deosebit de sexy iese în evidență. După o primăvară petrecută în pijamale și ținute confortabile, în mijlocul verii este nevoie de mai multă senzualitate. Și tendința „decupajului” se impune datorită stilului grafic: de la costume de baie și bikini la fuste de vară, inclusiv tricouri și bluze.

Dar rochia cu această croială îndrăzneață se dovedește a fi cea mai spectaculoasă și cea mai senzuală.

Rochia decupată: ce modele să alegi în funcție de morfologia ta?

Înainte de a da fuga în magazine pentru a-ți cumpăra o rochie decupată, întreabă-te ce parte a corpului tău ești gata să dezvălui. Deoarece, conform complexelor și morfologiei sale, rochia „decupată” se poate dovedi uneori dificil de purtat.

Dacă aveâi aripioare și șolduri cu forme, fugiți de toate modelele care dezvăluie părțile laterale. Concentrați-vă pe rochiile decupate în spate, umeri sau decolteu. Dacă, dimpotrivă, aveți brațele prea pline, ăurtați decupajele plasate în altă parte (spatele funcționează aproape în toate cazurile) și purtați o rochie cu mâneci asimetrice.

Rochie decupată: de ce le place vedetelor?

Prea mult decolteu ucide decolteul! Acesta este poate motivul pentru care multe vedete au fost fermecate de rochia „decupată”. De când tendința a început să apară pe rețelele de socializare, am văzut-o deja pe Lili Sandu purtând-o în emisiunea Vorbește lumea. Adelina Pestrițu e poate prima vedetă din România care a adoptat tendința.

Ești liberă să porți o rochie „decupată” mini, midi sau maxi, simplă, florală sau cu imprimeuri de tot felul.

ARTICOLE SIMILARE

Brigitte Nielsen, declarație uluitoare. De ce a făcut al cincilea copil

Andreea Damian

Cea mai recentă tendință în îngrijirea pielii: cresc vânzările de cosmetice împotriva poluării

realitatea

Survivor România 2022. Eliminare neșteptată la Survivor

Andreea Damian

Max Mara ⎥ O colecție croazieră frumoasă ca un roman rusesc

Ciocîrlan

Starul săpunului

Ciocîrlan

Cum a trecut Andreea Antonescu peste despărțirea de tatăl fetiței sale

Andreea Damian

Scrie un comentariu