Tabu
FASHION

CUTREMURATOR: Un ROMAN a socat mapamondul cu o crima oribila!

Dupa ce ne-am facut de bafta in Italia cu crima lui Romulus Mailat, iata ca un alt compatriot de-al nostru vine sa ingrozeasca, de data aceasta mapamondul. Cu o minte extrem de agera, inspirat parca din filmele de groaza, a ajuns sa fie temut de un intreg continent. Mamele isi ascund copiii, batranii stau noaptea cu lumina stinsa, barbatii merg cu batele in masina, iar politia nu mai stie ce sa faca. Agilitatea intelectuala a romanului nostru a reusit sa sucombe intreaga retea de investigatii a celebrelor servicii secrete.

Adrian Haiduc, caci despre el este vorba, a reusit intr-un timp extrem de scurt, sa devina dintr-un creator de bijuterii extrem de apreciat, un spintecator  care poate fi asemuit cu temutul Ed Gein.

Niciun serviciu secret nu a banuit personalitatea linistita a creatorului capabila de asemenea atrocitati. Haiduc a refulat, mania stransa in anii petrecuti insirand boabe de onix s-a revarsat asupra victimelor luate prin surprindere, carora le insira ficatii, inimile si felii din corp pe cristale.  “The news came as a shock”, cum Dumnezeu nu doarme, Spintecatorul a fost invins de una dintre victimele sale care a dovedit mai multa agilitate si a reusit sa ii smulga cosorul si sa il injunghie cu el!

Adrian Haiduc se pregatea pentru lansarea noii sale colectii de bijuterii Convict, un nume predestinat, potrivit viitorului condamnat. Dupa vindecare, designerul va ajunge in tara pentru a imprastia teroarea printre tineri.

VIDEO:

‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

7 aspecte de care orice amatoare de cizme si ghete trebuie să țină cont

Andreea Damian

Unul dintre cele mai de succes fotomodele ale anilor ’80 a ajuns să doarmă pe străzi

Andreea Damian

Natalia Vodianova, tarina suprema in Vogue Paris de aprilie

realitatea

Skinny Bunny la V for Vintage pe 11 aprilie

realitatea

T-shirts Mickey Monroe

realitatea

Rita Mureșan la Bucharest Fashion Week

realitatea

Scrie un comentariu