Home > Fashion > CUTREMURATOR: Un ROMAN a socat mapamondul cu o crima oribila!

CUTREMURATOR: Un ROMAN a socat mapamondul cu o crima oribila!

Dupa ce ne-am facut de bafta in Italia cu crima lui Romulus Mailat, iata ca un alt compatriot de-al nostru vine sa ingrozeasca, de data aceasta mapamondul. Cu o minte extrem de agera, inspirat parca din filmele de groaza, a ajuns sa fie temut de un intreg continent. Mamele isi ascund copiii, batranii stau noaptea cu lumina stinsa, barbatii merg cu batele in masina, iar politia nu mai stie ce sa faca. Agilitatea intelectuala a romanului nostru a reusit sa sucombe intreaga retea de investigatii a celebrelor servicii secrete.

Adrian Haiduc, caci despre el este vorba, a reusit intr-un timp extrem de scurt, sa devina dintr-un creator de bijuterii extrem de apreciat, un spintecator  care poate fi asemuit cu temutul Ed Gein.

Niciun serviciu secret nu a banuit personalitatea linistita a creatorului capabila de asemenea atrocitati. Haiduc a refulat, mania stransa in anii petrecuti insirand boabe de onix s-a revarsat asupra victimelor luate prin surprindere, carora le insira ficatii, inimile si felii din corp pe cristale.  “The news came as a shock”, cum Dumnezeu nu doarme, Spintecatorul a fost invins de una dintre victimele sale care a dovedit mai multa agilitate si a reusit sa ii smulga cosorul si sa il injunghie cu el!

Adrian Haiduc se pregatea pentru lansarea noii sale colectii de bijuterii Convict, un nume predestinat, potrivit viitorului condamnat. Dupa vindecare, designerul va ajunge in tara pentru a imprastia teroarea printre tineri.

VIDEO:

Articole asemanatoare
bijuterii
Cea mai periculoasă modă în rândul tinerelor: își pun bijuterii în ochi
Ghid pentru alegerea inelului de logodna cu diamant
Un nou magazin Amazing Jewelry, din decembrie, in Bucuresti Mall
Importanta bijuteriilor pretioase in construirea unei tinute perfecte

Loading...

Comenteaza acest articol

CUTREMURATOR: Un ROMAN a socat mapamondul cu o crima oribila!

by   1 min
0