Tabu
Image default
FASHION

CUTREMURATOR: Un ROMAN a socat mapamondul cu o crima oribila!

Dupa ce ne-am facut de bafta in Italia cu crima lui Romulus Mailat, iata ca un alt compatriot de-al nostru vine sa ingrozeasca, de data aceasta mapamondul. Cu o minte extrem de agera, inspirat parca din filmele de groaza, a ajuns sa fie temut de un intreg continent. Mamele isi ascund copiii, batranii stau noaptea cu lumina stinsa, barbatii merg cu batele in masina, iar politia nu mai stie ce sa faca. Agilitatea intelectuala a romanului nostru a reusit sa sucombe intreaga retea de investigatii a celebrelor servicii secrete.

Adrian Haiduc, caci despre el este vorba, a reusit intr-un timp extrem de scurt, sa devina dintr-un creator de bijuterii extrem de apreciat, un spintecator  care poate fi asemuit cu temutul Ed Gein.

Niciun serviciu secret nu a banuit personalitatea linistita a creatorului capabila de asemenea atrocitati. Haiduc a refulat, mania stransa in anii petrecuti insirand boabe de onix s-a revarsat asupra victimelor luate prin surprindere, carora le insira ficatii, inimile si felii din corp pe cristale.  “The news came as a shock”, cum Dumnezeu nu doarme, Spintecatorul a fost invins de una dintre victimele sale care a dovedit mai multa agilitate si a reusit sa ii smulga cosorul si sa il injunghie cu el!

Adrian Haiduc se pregatea pentru lansarea noii sale colectii de bijuterii Convict, un nume predestinat, potrivit viitorului condamnat. Dupa vindecare, designerul va ajunge in tara pentru a imprastia teroarea printre tineri.

VIDEO:

‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

CEL mai tanar si adorabil MODEL din lume! Fotografia careia nu poti sa-i rezisti!

realitatea

Sienna Miller și Mont Blanc pentru UNICEF

realitatea

Târg vintage, handmade și de designer la Vila Rodizio

realitatea

Filme de Crăciun din care să te inspiri în privința stilului pentru 2020

Andreea Damian

Rihanna este noua imagine Armani

realitatea

Poate moda antimicrobiană să vă protejeze de coronavirus?

Tabu Tabu

Scrie un comentariu