Tabu
Image default
CULTURE

Roman scris de un român, ecranizat la Hollywood. Russell Crowe, în rolul principal

„The Book of Mirrors” / „Cartea Oglinzilor” a scriitorului român Eugen Ovidiu Chirovici urmează să fie ecranizată la Hollywood, iar Russell Crowe, starul din „Gladiatorul”, va avea rolul principal.

Filmul se va numi „Sleeping Dogs” şi va marca debutul regizoral al lui Adam Cooper, anunţa Variety.

Vestea ecranizării a fost dată cu mare bucurie de scriitorul român: „În sfârșit, pot să vă dau vestea cea mare: The Book of Mirrors / Cartea Oglinzilor ajunge pe marile ecrane, cu Russell Crowe în rolul principal. Filmările încep în ianuarie, iar premiera va avea loc la festivalul internațional de la Toronto, în septembrie 2023.”

Crowe va juca rolul lui Roy Freeman, un detectiv retras, care suferă de Alzheimer, şi care reia un caz din trecut. Un deţinut condamnat la moarte, arestat în urmă cu 10 ani, se declară nevinovat. Freeman este intrigat de acest caz şi se luptă să îşi recapete memoria şi să stabilească adevărul.

Născut în 1964, Eugen Ovidiu Chirovici a absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti, a lucrat ca economist la Banca Mondială, a fost Mare Maestru al organizaţiei francmasonice Marea Lojă Naţională din România între 2003 şi 2010 şi a scris peste 15 romane, majoritatea poliţiste.

„The Book of Mirrors” a fost publicată în peste 40 de limbi şi vândută în peste 400.000 de exemplare, primind recenzii extraordinare din partea The Guardian, Sunday Times, The Sun, The Times.

ARTICOLE SIMILARE

Targ de Craciun la kika

Netflix a dezvăluit data lansării sezonului 5 „The Crown”

Andreea Damian

Aretha Franklin. Ce scrie pe certificatul de deces al Reginei muzicii soul

Andreea Damian

TABU a anuntat corect castigatorii inaintea finalei ROMANII AU TALENT

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Show aniversar Zdob si Zdub 20 de ani!

realitatea

Scrie un comentariu