Home > Lifestyle > Ryan Reynolds considerat de revista People “Cel mai sexy barbat din lume”

Ryan Reynolds considerat de revista People “Cel mai sexy barbat din lume”

Ca În fiecare an, revista People îi numește pe cei mai sexy oameni ai planetei. La categoria bărbați, anul acesta titlul i-a revenit actorului canadian Ryan Reynolds

Dupa ce s-a tot codit afirmând ca de fapt și-ar fi dorit să arate ca Dick Van Dyke si că, dacă nu ar trage de fiare ar arăta ca un băiat slăbuț, actorul în vârstă de 33 de ani s-a vazut nevoit sa primească acest titlu onorific din partea revistei. Poate că, atunci când știi că te duci acasă de doi ani la aceeași Scarlett Johansson, nimic nu te mai bucură. Johnny Depp s-a bucurat anul trecut când i s-a acordat aceeași distincție.

Oricum, Ryan a recunoscut că îl bucură acest titlu, dar a adăugat că acesta va atrage miștouri din partea familiei: "De acum mi se va spune: Hey, cel mai sexy bărbat, nu duci și tu gunoiul? Asta nu sună prea bine. În plus sunt sigur că îmi va fi greu să discut despre asta cu strpinii care mă vor aborda!". Reynolds a mai spus că acest titlu este oarecum meritat pentru că muncește foarte mult ca să se mențină în formă.

Pe lista celor mai sexy bărbați a celor de la People se mai găsesc John Hamm, Kellan Lutz, rapper-ul Drake, Matthew Morrison, Jon Bon Jovi, Joe Manganiello, Robert Downey Jr., și Jesse Williams.


Comenteaza acest articol

Ryan Reynolds considerat de revista People “Cel mai sexy barbat din lume”

by realitatea   1 min
0