Home > Agenda > stiri > IULIA VANTUR nu a fost PRIMA: SALMAN KHAN a ratat-o pe MONICA GABOR

IULIA VANTUR nu a fost PRIMA: SALMAN KHAN a ratat-o pe MONICA GABOR

Iulia Vantur nu a fost prima romanca pe lista lui Salman Khan! Viaţa Monicăi Gabor (25 de ani) ar fi fost cu totul alta dacă vedeta ar fi bătut palma cu producătorii de la Bollywood, în 2010, pentru un rol într-un film indian, al cărui protagonist principal era nimeni altul decât actualul iubit al Iuliei Vântur. În urma negocierilor purtate în Anglia, părţile nu au căzut însă de acord, unul dintre motive fiind cel financiar. Monica Gabor ar fi putut ajunge în “braţele” lui Salman Khan înainte ca Iulia Vântur să devină iubita oficială a acestuia. Pe când era încă doamna Columbeanu, modelul a negociat la sânge un contract cu producătorii de la Bollywood, tocmai în Anglia, după ce a primit propunerea de a juca într-un film indian, alături de celebrul actor. Era în anul 2010, cu doar câteva luni înainte ca Monica să ajungă pentru prima oară, cu viză de lucru, în Statele Unite ale Americii, iar oferta a tentat- o într-o primă fază.
Moni tocmai executase un dans indian la “Dansez pentru tine”, iar prestaţia ei îi impresionase pe producătorii de la Bollywood, care la scurt timp îi lansau respectiva ofertă, de a-şi încerca norocul în cetatea filmului indian.
Mai mult, româncei i se propuseseră atunci chiar două roluri. Într-unul ar fi interpretat-o pe Maria, cea mai bună prietenă a personajului principal şi în acelaşi timp iubita lui Salman Khan, sau pe cel al Mashei, personaj negativ care ulterior devenea pozitiv. A renunţat însă să facă acest pas, iar unul dintre motive a fost cel financiar.
Celebră în România ca model, cu joburi care curgeau pe bandă rulantă şi cu alte multe oferte tentante de afară şi cu o emisiune, reality show, care-i aducea un venit frumuşel, Moni nu a renunţat la nici un dolar din suma cerută, iar producătorii indieni s-au lăsat păgubaşi. În plus, românca nu stăpânea aşa de bine ca acum limba engleză şi nu ştia o iotă indiană. Astfel că, în locul unui rol la Bollywood, Moni a ajuns la Hollywood, nu ca actriţă, ci ca turist.
Iulia Vântur susţine că e doar prietenă cu actorul indian
N-ar recunoaşte în ruptul capului că trăieşte o idilă cu celebrul actor de la Bollywood Salman Khan! Invitată aseară în platoul emisiunii “Happy Hour” de la PRO TV, Iulia Vântur nu a risipit pe deplin suspansul în legătură cu presupusa relaţie de amor pe care ar avea-o cu Salman.
“Eu şi Salman suntem doar buni prieteni. Nu mi-a dăruit nici o casă la malul mării, deşi mi-aş dori una. Mai am mult de muncit până să-mi permit o casă la malul mării. Salman e un om bun, unul deosebit, faptele o dovedesc. Are o fundaţie prin care ajută foarte mulţi oameni. Ce dacă am stat în dreapta lui la masă? M-am aşezat unde am găsit loc. Ziarele m-au dat de două ori căsătorită sau că nu mă mai întorc în ţară… Iată-mă aici. De India m-am îndrăgostit prima dată atunci când l-am citit pe Eliade. Am mulţi prieteni în India”, a declarat Iulia la “Happy Hour”.
Deşi nici el nu a recunoscut oficial relaţia cu Iulia, Salman Khan a sărit la gâtul presei din India, din cauza româncei. Conform jurnaliştilor care-i citează pe colegii de pe platoul de filmări, Salman e de câteva zile foc şi pară pe jurnalişti.
“E incredibil ce spun despre Iulia şi ce scriu despre trecutul ei amoros… Invenţii! Nu au pic de respect şi o să am grijă să plătească. Să nu se mai ia de iubita mea!”, ar fi spus nervos Khan. El s-a enervat când presa locală a scris că Iulia a fost căsătorită cu compozitorul Marius Moga şi că a avut nenumărate relaţii amoroase în România.

Mai mult: Salman Khan «a ratat-o» la mustaţă pe Monica Gabor! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Articole asemanatoare
iulia vantur si salman khan
N-ai să crezi ce au făcut Iulia Vântur și Salman Khan în India în plină pandemie
iulia vantur
Cum a sărbătorit Iulia Vântur ziua pământului în India
Iulia Vântur
Iulia Vântur și Salman Khan, în doliu
iulia vantur sexy
Iulia Vântur s-a autoizolat în India. Ce spune vedeta despre criza din toată lumea

Comenteaza acest articol

IULIA VANTUR nu a fost PRIMA: SALMAN KHAN a ratat-o pe MONICA GABOR

by   2 min
0