Tabu
Image default
CULTURE Slider

Salon Insula 42 ⎥ Un dialog cu Șerban Radu, co-fondator Cărturești

Miercuri, 10 martie, de la ora 16:00, Corina Șuteu vă invită, în cadrul Salonului Insula 42, la o conversație esențială cu Șerban Radu, unul dintre fondatorii librăriilor Cărturești. O incursiune în lumea librăriilor și a editurilor, a supraviețuirii și a relansării lor.

Librăria rămâne tărâmul secret al cărților. 

ȘERBAN RADU

Șerban Radu este cititor, co-fondator și CEO Cărturești. Este membru al CEO Clubs International din 2012, co-fondator și consultant al festivalului de urbanism, arhitectură și arte Street Delivery și co-fondator A&A Records.

Cărturești este prima librărie-concept din România, deschisă la finalul lui 2000 și dedicată unei noi experienţe de cumpărare și promovare a cărţii şi a produselor culturale. Devenit cel mai important lanț de librării de pe piața din România, Cărturești are în prezent 38 de spații care redefinesc ideea de librărie. 

Printre librăriile flagship ale brandului se numără Cărturești Carusel, inclusă în topul The Telegraph al celor mai frumoase librării din lume, Cărturești Verona, cel mai mare spațiu dedicat lecturii și ofertei de carte din București sau Cărturești Modul, o librărie de cultură vizuală care aduce în plus o grădină interioară, o galerie de artă contemporană și o cafenea.

Miercuri, 10 martie, de la ora 16:00, pe pagina de Facebook Insula 42 se va desfășura o întâlnire live între Corina Șuteu și Șerban Radu despre universul cărților și al librăriilor pe timp de pandemie. 

Seria de conversații esențiale a Saloanelor Insula 42 lansează dialoguri informale cu profesioniști ai culturii. Invitații pun în perspectivă relația dintre oameni și idei, oameni și instituții, în România și în Europa. Se conversează, într-un „salon imaginar”, despre vocație și meserii, subiecte culturale, sociale și politice, într-o lume care se transformă radical… Din când în când se și improvizează.

Urmăriți conversațiile saloanelor pe Facebook, la: https://www.facebook.com/watch/678665522268163/614408195735904 și pe Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCNUP_NFI6O-fahX2g3PHwiA 

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei

realitatea

Hillary Clinton sare în apărarea lui Meghan Markle, ducesă de Sussex

Andreea Damian

Bebelușii pot înțelege conceptul de a număra chiar mai devreme de vârsta de 14 luni

Andreea Damian

Fotomodelul Mara Martin a explicat de ce și-a alăptat bebelușul pe catwalk

Andreea Damian

[ Globurile de Aur ] Șase nominalizări pentru filmul „Mank”

Ciocîrlan

NICOLETA LUCIU se saruta cu o femeie! FOTO

Scrie un comentariu