Tabu
Image default
PEOPLE

Sărbătoare dublă pentru fiica cea mare a Andreei Bălan

Jumătatea blondă a trupei Andre, adică Andreea Bălan, a fost foarte fericită că pe 9 octombrie, fiica ei cea mare și a lui George Burcea a împlinit 4 ani. Chiar dacă în ziua respectivă au petrecut doar între ele fetele, micuțele, mama lor și bunica, adevărata petrecere a fost în weekend-ul care tocmai a trecut.

andreea balan si fetitele eiAtunci când Andreea Bălan și-a chemat prietenii cu alți copii și a pus la cale toate detaliiile unei petreceri specuale, cu tort cu etaje, cu magicianul Theo, cu eroii în pijamale care i-au distrat pe copilași dar și cu un DJ care a pus muzică. Solista și-a distrat fetițele cu surprize plăcute și cu multe cadouri primite de la invitații speciali.

petrecerea fiicei andreei balanPrintre aceștia au fost foarte mulți colegi de-ai Andreei de la casa de discuri, colegi din trupa de dans printre care și Petrișor Ruge. În plus, prietenii și colegii de scenă cu copii lor, printre care Amna cu fiul ei, Tavi Clonda și Gabriela Cristea cu fetițele lor, Andreea Antonescu și Aurelian Temișan alături de Monica Davidescu și fiica lor dar și alții. Petrecerea a durat câteva ore și toată lumea s-a distrat la evenimentul Ellei alături de Clară, care a adormit pe seară și a fost supravegheată atât de Andreea Bălan cât și de mama ei.

ARTICOLE SIMILARE

Oana Tache mai are puțin și naște! Cine o sprijină din umbră

Tabu Tabu

Carmen Negoiță schimbare de look înainte de vacanță

Tabu Tabu

3 Sud Est aduce veşti bune despre Mihai Budeanu

Andreea Damian

Scarlett Johansson, cel mai bine plătită actriță de la Hollywood

Andreea Damian

Cum arată pielea Oanei Radu după ce a slăbit 115 kilograme. Ce ascunde artista sub haine

Andreea Damian

Copiii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle vor fi prinț și prințesă

Andreea Damian

Scrie un comentariu