Tabu
PEOPLE

Sărbătoare dublă pentru fiica cea mare a Andreei Bălan

andreeabalan

Jumătatea blondă a trupei Andre, adică Andreea Bălan, a fost foarte fericită că pe 9 octombrie, fiica ei cea mare și a lui George Burcea a împlinit 4 ani. Chiar dacă în ziua respectivă au petrecut doar între ele fetele, micuțele, mama lor și bunica, adevărata petrecere a fost în weekend-ul care tocmai a trecut.

andreea balan si fetitele eiAtunci când Andreea Bălan și-a chemat prietenii cu alți copii și a pus la cale toate detaliiile unei petreceri specuale, cu tort cu etaje, cu magicianul Theo, cu eroii în pijamale care i-au distrat pe copilași dar și cu un DJ care a pus muzică. Solista și-a distrat fetițele cu surprize plăcute și cu multe cadouri primite de la invitații speciali.

petrecerea fiicei andreei balanPrintre aceștia au fost foarte mulți colegi de-ai Andreei de la casa de discuri, colegi din trupa de dans printre care și Petrișor Ruge. În plus, prietenii și colegii de scenă cu copii lor, printre care Amna cu fiul ei, Tavi Clonda și Gabriela Cristea cu fetițele lor, Andreea Antonescu și Aurelian Temișan alături de Monica Davidescu și fiica lor dar și alții. Petrecerea a durat câteva ore și toată lumea s-a distrat la evenimentul Ellei alături de Clară, care a adormit pe seară și a fost supravegheată atât de Andreea Bălan cât și de mama ei.

ARTICOLE SIMILARE

Ce au aniversat Andreea Antonescu și Andreea Bălan

Tabu Tabu

Ruby a ajuns din nou la spital din cauza sânilor

Tabu Tabu

Corina Bud a revenit mai sexy ca oricând și are noutăți pentru fani

Tabu Tabu

Lady Gaga şi-a făcut un nou tatuaj inspirat de „A Star Is Born”

Andreea Damian

Unde a plecat Corina Caragea în prima vacanță de după pandemie

Tabu Tabu

Fiul cel mai mic al lui Ștefan Bănică a început să meargă. Cum a sărbătorit solistul evenimentul

Tabu Tabu

Scrie un comentariu