Tabu
Image default
PEOPLE

Sărbătoare dublă pentru fiica cea mare a Andreei Bălan

Jumătatea blondă a trupei Andre, adică Andreea Bălan, a fost foarte fericită că pe 9 octombrie, fiica ei cea mare și a lui George Burcea a împlinit 4 ani. Chiar dacă în ziua respectivă au petrecut doar între ele fetele, micuțele, mama lor și bunica, adevărata petrecere a fost în weekend-ul care tocmai a trecut.

andreea balan si fetitele eiAtunci când Andreea Bălan și-a chemat prietenii cu alți copii și a pus la cale toate detaliiile unei petreceri specuale, cu tort cu etaje, cu magicianul Theo, cu eroii în pijamale care i-au distrat pe copilași dar și cu un DJ care a pus muzică. Solista și-a distrat fetițele cu surprize plăcute și cu multe cadouri primite de la invitații speciali.

petrecerea fiicei andreei balanPrintre aceștia au fost foarte mulți colegi de-ai Andreei de la casa de discuri, colegi din trupa de dans printre care și Petrișor Ruge. În plus, prietenii și colegii de scenă cu copii lor, printre care Amna cu fiul ei, Tavi Clonda și Gabriela Cristea cu fetițele lor, Andreea Antonescu și Aurelian Temișan alături de Monica Davidescu și fiica lor dar și alții. Petrecerea a durat câteva ore și toată lumea s-a distrat la evenimentul Ellei alături de Clară, care a adormit pe seară și a fost supravegheată atât de Andreea Bălan cât și de mama ei.

ARTICOLE SIMILARE

Cum s-a distrat Gabriela Firea la împlinirea a 10 ani de mariaj

Tabu Tabu

Cătălin Botezatu a dezvăluit ce orientare sexuală are

Andreea Damian

Protejata lui Beyonce o va juca pe Ariel în viitorul film Mica Sirenă

Andreea Damian

Gina Pistol, prima imagine cu fetița în brațe. De ce au criticat-o fanii?

Andreea Damian

Detaliul surprinzător pe care Ed Sheeran l-a ascuns până acum

Andreea Damian

Video VIRAL. Fiica lui Beyonce, îngrozită la un concert al părinților ei. Ce făceau pe scenă

Andreea Damian

Scrie un comentariu