Tabu
Image default
PEOPLESlider

Iuliana Tudor oferă lecția de stil a toamnei

Odată cu venirea toamnei, toate femeile își regândesc garderoba pentru sezonul rece, astfel încât să fie în ton cu nuanțele tomnatice. Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii Vedetă Populară, optează și în acest sezon pentru ținute elegante, dar și salopetă bleu marin.

iuliana tudor
iuliana tudor

Pe cât de banală, pe atât de importantă și nelipsită este cămășa albă din garderoba fiecărei femei. Este o emblemă a eleganței și bunului gust și, probabil, cea mai importantă piesă din dressingul nostru. , spune Iuliana Tudor. Pentru ședințele de la birou sau întâlnirile de business, aleg întotdeaua o cămașă albă, cu o fustă neagră și pantofi cu toc.

iuliana-tudor
iuliana-tudor

Este o ținută clasică, dar cu care nu dau greș niciodată., spune vedeta de televiziunr. Și pentru că de mai bine de 20 de ani promovez obiceiurile, tradițiile și portul popular, nu de puține ori, am încercat să fac și un mix intre piese vestimentare actuale și veșminte din portul tradițional românesc, încheie Iuliana Tudor, care vă așteaptă în fiecare duminică seara la un nou sezon “Vedeta populară”. Și nu uita! Orice culoare ai alege să porți, ține minte că zâmbetul te prinde cel mai bine!

ARTICOLE SIMILARE

Hilaria Baldwin a pierdut din nou sarcina

Andreea Damian

Tendința Fox Eye continuă să se răspândească. Dar criticii insistă că e rasistă

Andreea Damian

Anunțul neașteptat făcut de cântărețul The Weeknd: „Mă pregătesc să închid capitolul The Weeknd”

Andreea Damian

De ce o detestă pe Meghan Markle prietenii prințului Harry

Andreea Damian

Premiile Grammy din 2022 continuă cu o nouă dată și locație

Andreea Damian

Jennifer Lopez și-a regizat singură videoclipul și a ieșit ceva nemaipomenit

Andreea Damian

Scrie un comentariu