Tabu
PEOPLE Slider

Iuliana Tudor oferă lecția de stil a toamnei

iuliana-tudor vedeta

Odată cu venirea toamnei, toate femeile își regândesc garderoba pentru sezonul rece, astfel încât să fie în ton cu nuanțele tomnatice. Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii Vedetă Populară, optează și în acest sezon pentru ținute elegante, dar și salopetă bleu marin.

iuliana tudor
iuliana tudor

Pe cât de banală, pe atât de importantă și nelipsită este cămășa albă din garderoba fiecărei femei. Este o emblemă a eleganței și bunului gust și, probabil, cea mai importantă piesă din dressingul nostru. , spune Iuliana Tudor. Pentru ședințele de la birou sau întâlnirile de business, aleg întotdeaua o cămașă albă, cu o fustă neagră și pantofi cu toc.

iuliana-tudor
iuliana-tudor

Este o ținută clasică, dar cu care nu dau greș niciodată., spune vedeta de televiziunr. Și pentru că de mai bine de 20 de ani promovez obiceiurile, tradițiile și portul popular, nu de puține ori, am încercat să fac și un mix intre piese vestimentare actuale și veșminte din portul tradițional românesc, încheie Iuliana Tudor, care vă așteaptă în fiecare duminică seara la un nou sezon “Vedeta populară”. Și nu uita! Orice culoare ai alege să porți, ține minte că zâmbetul te prinde cel mai bine!

ARTICOLE SIMILARE

Cu cine și-a sărbătorit ziua de naștere solista Andreea Bălan

Tabu Tabu

Cinci cărți de călătorie inedite pentru citit în izolare

Andreea Damian

Ioana Ginghină iubește din nou! Când va face public numele iubitului?

Tabu Tabu

Cum și-a sărbătorit Lili Sandu iubitul de ziua lui

Tabu Tabu

Cine este femeia care a depășit-o pe moștenitoarea L’Oréal, devenind cea mai bogată femeie din lume

Andreea Damian

Mila Kunis, dezvăluire neașteptată despre Macaulay Culkin

Andreea Damian

Scrie un comentariu