Tabu
Image default
CULTUREPEOPLESlider

Scarlett Johansson „ar lucra cu Woody Allen oricând” chiar dacă acesta este acuzat de abuz

Scarlett Johansson a vorbit în sprijinul lui Woody Allen, spunând că „l-a iubit” pe producătorul de film și „a crezut” mereu că este nevinovat de acuzațiile de abuz.

“Îl văd pe Woody ori de câte ori pot și am purtat o mulțime de conversații cu el despre asta. Își menține versiunea de nevinovăție și îl cred.” a declarat actrița pentru Hollywood Reporter. Allen a fost acuzată de fiica sa adoptată, Dylan Farrow, că ar fi molestat-o, acuzații făcute pentru prima dată în 1992. Johansson a lucrat cu Allen pentru filmele Match Point, Scoop și Vicky Cristina Barcelona.

Faptul că Johansson îl apără pe producătorul de film se găsește în contrast deplin cu felul în care vedetele s-au distanțat de el. Printre acestea se află Greta Gerwig, Colin Firth și Mira Sorvino, care au spus că regretă că au lucrat cu Allen. Timothee Chalamet și Rebecca Hall au declarat amândoi anul trecut că își vor dona salariile din colaborarea cu el pentru acțiuni de caritate.  Astfel, Johansson se află acum în mijlocul unui scandal în care este acuzată de toată lumea de ipocrizie și oportunism.

Allen a mai primit sprijin din partea actriței Diane Keaton, care a câștigat un Oscar pentru rolul său din filmul din 1977, Annie Hall. Fiul lui Allen, Moise, a contestat și el acuzațiile împotriva tatălui său, susținând că sora sa ar fi fost influențată de mama lor, Mia Farrow.

În interviu, Johansson a continuat: „Am fost foarte direct cu el, și el este foarte direct cu mine”. Actrița a recunoscut că a fost „greu” să-și exprime sprijinul pentru Allen în climatul post-MeToo.

Allen a spus anterior despre acuzațiile împotriva lui „fără temei” și nu a fost niciodată acuzat legal. Pe lângă faptul că a pierdut sprijinul unor actori, Allen a simțit o reacție din partea altor organizații din industria cinematografică. În prezent se află într-o dispută legală cu Amazon, după ce încheiaseră un acord pentru patru filme semnate de el. Amazon nu mai vrea să fie asociat cu Allen iar de atunci, Allen nu a reușit să găsească un distribuitor american pentru filmele sale, ceea ce afectează în prezent cea mai recentă producție A Rainy Day din New York. Totuși, Allen lucrează în prezent la un alt film numit Rivkin’s Festival cu Christoph Waltz și Gina Gershon.

ARTICOLE SIMILARE

Celebritati nascute pe 9 iulie!

realitatea

Adevărul despre revenirea lui Mugur Mihăescu în televiziune

Andreea Damian

Secretul senzorial care face cafeaua mai delicioasă ca niciodată

Andreea Damian

Cosmin Stan o nouă aniversare în familie

Tabu Tabu

Kim Kardashian și Kanye West se pregătesc de divorț. Starleta a angajat cel mai puternic avocat

Andreea Damian

Metallica a donat 250.000 de euro pentru construcţia spitalului de oncologie pentru copii

Andreea Damian

Scrie un comentariu