Home > beauty > Sfatul specialistului: Cum sa ai pleoape mai frumoase

Sfatul specialistului: Cum sa ai pleoape mai frumoase

Caderea pleoapelor este strict legata de pierderea in elasticitate a pielii si slabirea muschilor. Care este rezolvarea acestei probleme si ce impune procedura de ridicare a pleoapelor aflam de la Dr. Silvia Stanculescu-Vasalos, chirurg estetician la clinica Metamorphosis Center.

Chirurgia pleoapelor, cunoscuta, de asemenea, si sub numele de blefaroplastie, reduce echimoza de la pleoapele inferioare si elimina excesul de piele de pe pleoapele superioare. Aceasta operatie se face, de obicei, din motive cosmetice. Este, de asemenea, un mod eficient de imbunatatire a vederii, care este obstructionata din cauza deformarii pleoapelor.

„Excesul de piele de pe pleoapa inferioara cauzeaza riduri si umflaturi. Pe pleoapele superioare, un pliu suplimentar al pielii poate atarna peste gene si astfel poate afecta vederea”, ne explica chirurgul estetician Silvia Stanculescu-Vasalos, specialist chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva.

Chirurgia pleoapelor imbunatateste aspectul fizic, vederea in unele cazuri si ajuta la intarirea increderii de sine. Cu toate acestea, blefaroplastia nu conduce la lookul perfect si nu modifica structura fetei. Inainte de a decide in favoarea unei astfel de interventii chirurgicale, pacientii trebuie sa isi cunoasca foarte bine obiectivele si sa discute cu chirurgul estetician despre asteptarile lor.

„Cei mai buni candidati pentru blefaroplastie sunt oamenii cu o stare buna de sanatate si cu asteptari realiste. De obicei, persoanele care apeleaza la o astfel de procedura au varsta peste 40 de ani, insa daca exista un istoric in familie cu o astfel de problema, unii se decid sa efectueze o astfel de interventie chirugicala si mai devreme”, a declarat chirurgul estetician Silvia Stanculescu-Vasalos.

Foto: Shutterstock


1 Response

  1. Cornelia

    Am 51 de ani si am apelat la acesta interventie. Nu aveam inca probleme cu vederea insa ma deranja aspectul lasat la pleoapelor mele. Ii multumesc dnei dr. Silvia Stanculescu-Vasalos pentru ca mi-a redat frumusetea privirii.

Comenteaza acest articol

Sfatul specialistului: Cum sa ai pleoape mai frumoase

by   1 min
1